Go Go Skin Glow

Een mooie huid en gezonde voeding gaan hand in hand. Maar wist je dat je je huid ook kunt beschermen tegen schadelijke effecten van de zon door de juiste voeding te eten? Help je huid een handje op een natuurlijke manier en bescherm je huid met bepaalde voeding tegen verbranding!

Antioxidanten

Blauwe druiven, rode en paarse bosvruchten zijn een super bron van antioxidanten. Ze bevatten ellaginezuur, dit beschermt je huid tegen UV stralen en kan rimpels helpen voorkomen. Daarnaast bevorderen antioxidanten de collageenproductie. Collageen is een natuurlijke stof die je huid elastisch en daardoor jong houdt. Verder werken antioxidanten cholesterolverlagend en ontstekingsremmend. Dus… Eet je mooi van binnenuit!

Vitamine E bommetje

Deze heerlijke amandelen zijn echte vitamine E-bommetjes. Krijg je genoeg vitamine E binnen, dan verbrand je minder snel door de zon. Door zo’n 20 amandelen per dag te eten, is je huid al beter beschermd. Ook goed nieuws voor alle pindakaasliefhebbers, pindakaas is rijk aan vitamine E!

De huidhersteller

Dé groente in de strijd tegen UV-stralen zijn tomaten. Deze zitten boordevol lycopeen, dit stofje helpt het lichaam om vrije radicalen, die vrijkomen door ultraviolette straling, op te ruimen. Zo kan je huid herstellen na schade door de zon. Bestel als je een terrasje pikt dus eens een tomatensapje!

Sun Safe Tip

De ultra, geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen in de Cenzaa Nutraceuticals zijn niet alleen goed voor je algemene gezondheid, maar zorgen ook voor maximaal functioneren, vernieuwen en herstellen van de (zonbeschadigde) huid.

Healthy watermeloen

Watermeloen is rijk aan lycopeen én aan provitamine A. Dit is een antioxidant die de cellen in het lichaam beschermen tegen vrije radicalen en helpen de huid ook om cellen die beschadigd zijn door de zon te herstellen. Ook krijg je er snel een bruin kleurtje van en is het goed voor je haar en ogen.

Geen fan van watermeloen? Don’t worry, wortelen en mango’s zijn ook rijk aan provitamine A.

De beste voeding voor je huid

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60