Hangende wangen, ook wel hamsterwangen genoemd, ontstaan door het verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit hoort helaas bij het verouderingsproces. Het verouderingsproces kunnen we helaas niet stoppen.

We kunnen het verouderingsproces wel vertragen. En ook kunnen we je hamsterwangen weer wat steviger maken. Hierdoor krijg je weer een strakkere kaaklijn terug.

Advies

Hamsterwangen ontstaan door het verlies van collageen en elastine. We kunnen de huid weer stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken, dit gebeurt echter niet zomaar. Met het gebruik van de juiste producten thuis en een stimulerende behandeling in de clinic kunnen we dit probleem aanpakken. Mijn advies zal dan ook altijd een combinatie zijn van producten en behandelingen.

Collageen en elastine wordt vanuit binnen aangemaakt, je zal deze daarom ook je huid van binnenuit moeten voeden. Je krijgt daarom van mij ook advies over je voeding en voedingssupplementen. Zonder de juiste voeding zal je lichaam dus ook geen collageen en elastine aanmaken.

Tijdens het adviesgesprek maken we ook foto’s met ons huidanalyse apparaat, de observ 520. Daardoor kunnen we mooi het resultaat vastleggen van voor en na de behandeling en gebruik van producten.

Behandeling

Afhankelijk van de ernst van de hangende wangen en je wensen zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Dermapen Microneedling
Energy Bootcamp
Botuline Shock Therapy
Say Goodbye to Wrinkles
Food Lab

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer