Vandaag was het zover, de grootste lancering van Cenzaa ooit met het speciale 360° Skincode concept. Het bewezen wetenschappelijke totaalconcept in natuurlijke huidverjonging.

Gebaseerd op 20% DNA en 80% levensstijl.

Cenzaa 360° SKINCODE is een nieuw en revolutionair huidverjongingsconcept dat de belangrijkste tekenen van huidveroudering voorkomt en corrigeert exclusief afgestemd op jouw huid. Een spraakmakende aanpak omdat het 100% op maat wordt aangeboden, gebaseerd op jouw persoonlijke huid-DNA, leefstijl en voedingspatroon en daadkrachtig is gericht op natuurlijke huidverbetering.

Startpunt van de 360° SKINCODE is de DNA Skincode Analyse. DNA bepaalt namelijk voor 20% hoe en op welke wijze jouw huid veroudert. De overige 80% heb je, door onder meer je leefstijl, zelf invloed. DNA kan je niet veranderen, maar hoe je genen werken wel. De wetenschap die hier achter zit heet Epigenetica en gaat ervan uit dat je zelf lichaamscellen aan het werk of juist stop kan zetten.

Met de uitslag van de DNA Skincode Analyse wordt een speciaal op maat behandel- en thuisprogramma gemaakt. Helemaal afgestemd op jouw DNA. Hoe bijzonder is dat?

Met gegarandeerd resultaat!

360° SKINCODE stelt dat zij huidveroudering weet te remmen, huidverjonging inzet en adembenemende resultaten bereikt en dit wetenschappelijk kan aantonen. Met volledige toepassing van 360° SKINCODE leef je gemiddeld 6 jaar langer, word je 10 jaar jonger geschat, voel je je beter en fitter dan ooit.

Nieuwe producten

Bij dit nieuwe concept zijn een aantal nieuwe producten gelanceerd. De zogenaamde Foodceuticals om je huid van binnenuit te verjongen. Er komt een SKIN Detox, SKIN Hyaluron en een SKIN Collagen. Dit zijn poeders die je door je drankje gooit. Ik heb ze al mogen proeven en ze smaakte heerlijk.

De fruitzuren voor de fruitzuurbehandeling worden uitgebreid. Waardoor we nog meer huidproblemen kunnen aanpakken met een intensiever resultaat. Ook komt er een speciale amandelzuur voor thuis.

Er komen speciale Skinceutical cocktails, pure werkstoffen voor je huid afgestemd op je DNA. Daarbij zitten speciale Cell Activating Cups om thuis zelf een cuppingmassage uit te voeren voor optimale huidverjonging.

Er komen Skinceutical Creams. Een DNA Skin Revolution Day Cream en een DNA Skin Revolution Night Cream.

Daarnaast hebben we de Skin Boost Ampoule Therapy. Deze hadden we natuurlijk al, maar nu wordt de ampullenkuur volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw DNA. Daarnaast komen er twee nieuwe ampullen uit.

2020 wordt gaaf!

Om met dit concept te kunnen werken start ik in 2020 met de opleiding tot erkend Cosmedical Huidverjongingsexpert.

De producten zullen ook ergens begin 2020 van de band rollen. 2020 wordt daarom voor mij nu al gaaf! Hopelijk voor jou ook.

Wil jij in 2020 jouw huidveroudering bij de bron aanpakken, dus bij je DNA, stuur me dan even een berichtje.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60