Een grauwe huid straalt niet meer, oogt vaal en is vaak wat vlekkerig. Een grauwe huid kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan stress, roken, slaaptekort, vochttekort, ongezonde voeding, airco of zonneschade. Het komt vaak door een slechte doorbloeding in de huid en een gebrek aan energie.

Gelukkig is er wel iets aan te doen. Peelen lijkt hierbij het toverwoord. Dit stimuleert de celvernieuwing en laat de huid weer stralen.

Advies

Een grauwe huid heeft dus vaak te maken met je levensstijl. Mijn advies zal dan ook zeker zijn om bepaalde aanpassingen te maken in je levensstijl.

Daarnaast geef ik advies voor het gebruik van de juiste producten voor thuis, die de huid weer laten stralen en de doorbloeding stimuleren.

Behandeling

Wat betreft behandelingen zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de ernst van de grauwe huid. Peelen staat hierbij centraal.

Energy Bootcamp
Botuline Shock Therapy
Say Goodbye to Wrinkles
Whitening & Brightening Therapy
Dermapen Microneedling
Food Lab

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer