Helaas worden de voeten vaak vergeten in de verzorging. Tijd om de voeten deze herfst dus eens extra te verwennen.

Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je thuis de voeten optimaal kunt verzorgen met de LCN Red Wine Leaf serie.

Red Wine Leaf is een nieuwe serie voetverzorgingsproducten voor vermoeide en gezwollen benen. De rode bladeren van de wijnstok worden al 2000 jaar gebruikt voor de verzorging van gezwollen benen. De toepassingen zijn terug te voeren op de druivenpluksters uit Spanje, Italië en Frankrijk.

Het geheim ligt in de rode kleurstof van de bladeren, de flavonoïden. Uit een studie van Charité in Berlijn is gebleken dat rode wijnbladeren de microcirculatie in de huid verbeteren en zwellingen in de benen reduceren. Een hoogwaardige bereiding van rode wijnbladextract, druivenpitolie, paardenkastanje- en berkenextract, allantoïne en panthenol revitaliseren en verzorgen vermoeide benen en voeten. De inhoudsstoffen stimuleren de huid en de spieren. Panthenol en allantoïne voorzien de huid van vocht en geven hem een soepele en gladde uitstraling.

Je zult met geheel vernieuwde en fitte voeten en benen deze workshop verlaten.

Nancy’s BeautySalon houdt 2 gratis workshops op de volgende dagen:

– Dinsdag 23 oktober 2012 om 19.00 uur.
– Donderdag 25 oktober 2012 om 19.00 uur.

 

Geef je nu op voor een van deze 2 dagen. Je kan je opgeven via info@nancysbeautysalon.nl of via een telefoontje 0475 – 85 11 14.

 

Wees er snel bij, want VOL = VOL.

 

Afspraak maken

Contact opnemen

Naar de webshop

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60