lezing 27 oktober

Gratis lezing Voeding en je huid

Nancy Peter Haneveer van Nancy’s Beauty Salon en Sandy Hermans van LavieSage organiseren op dinsdag 27 oktober een interessante thema avond over huidverbetering.

Hoe kunt u met behulp van voeding en nutricosmetics een mooiere huid krijgen?

Hoe kunnen rimpels, huidveroudering, elastineverlies, vochttekort, pigmentvlekken, couperose, rosacea, huidbescherming en opbouw worden aangepakt?

Iedereen wil een mooie en verzorgde huid hebben
Iedereen wil een mooie, jonge en vitale huid. In de regel verzorgen en beschermen we onze huid vooral aan de buitenzijde, maar de huid groeit ‘uiteraard’ van binnenuit. Daarom is het logisch om onze huid juist van binnenuit van de beste verzorging te voorzien?

LavieSage, een Nederlands bedrijf, beschikt over een uitgebreide collectie Nutricosmetica. Dit zijn voedingssupplementen met stoffen voor het thumb_thumb_onzeproducten_copy_1realiseren van een optimaal gezonde huid. Producten boordevol met collageen- en elastinepeptides die uw huid, in korte tijd, kunnen versteviging of het vocht beter in de huid kunnen vasthouden zoals hyaluronzuur of ceramides en squaleen en een droge huid tegengaan.

Dus voor een mooie en gezonde huid zijn creme’s alleen niet genoeg, het moet van twee kanten komen.

Wil jij deze interessante lezing over voeding en je huid bijwonen? Deze avond is gratis voor klanten van Nancy’s BeautySalon. Onder het genot van een gezond hapje en een drankje. Aanmelden verplicht. De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 20.30.

Aanmelden kan via facebook, info@nancysbeautysalon.nl of 0475 85 11 14.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Make-up workshop en huidverzorgingsworkshop tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Workshop Stralend Mooi tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Win prijzen tijdens de Cenzaa introductie avond

Hello Beautiful I can tell that you are smiling. And why not? You have...

Lees meer