Een gevoelige huid is een huid die niet in balans is. Je reageert daardoor veel sterker op invloeden van buitenaf. Dit kun je merken door een vlekkerige, rode huid, een trekkerig gevoel, reacties op bepaalde cosmetica. Het gevoel dat je huid nergens tegen kan.

Een gevoelige huid ontstaat doordat de huidbarrière niet meer intact is. Deze is beschadigd geraakt, voornamelijk door verkeerd cosmetica gebruik of door je voedingspatroon.

Gelukkig is een gevoelige huid niet een blijvend iets. Er is namelijk wat aan te doen. Als de huidbarrière is hersteld, heb je ook geen last meer van een gevoelige huid.

Advies

Mijn advies zal dan ook voornamelijk gaan over de juiste huidverzorging voor thuis. Ik kan namelijk wel een mooie behandeling geven om de huidbarrière te herstellen, maar als je er vervolgens thuis niks aan doet, dan zal die barrière zich nooit herstellen.

De juiste thuisverzorging is dan dus extra belangrijk. Neem ook gerust je huidige crème mee, dan kan ik kijken of deze wel geschikt voor je is. Wij hebben speciale producten voor de extra gevoelige huid die er speciaal voor gemaakt zijn om de huidbarrière te herstellen. Bij dagelijks gebruik is de gevoelige huid al weg na het gebruik van 1 pot crème. Hier doe je namelijk ongeveer 3 maanden mee, genoeg dus om je huidbarrière te herstellen. Volg ons complete 6 stappenplan om een gevoelige huid aan te pakken.

Behandeling

Wil je ook graag genieten van een heerlijk ontspannen behandeling die tevens je gevoelige huid hersteld? Dan kan dat ook. We werken dan tijdens een gezichtsbehandeling met producten die geschikt zijn voor een gevoelige huid.

Kennismakingsbehandeling
Impressions
Moments
Food Lab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer