Boost&Lift Anti -Aging van binnenuit

Huidverjonging op het hoogste niveau

Boost&Lift
Boost&Lift is het allerbeste product voor huidverbetering van binnenuit en zorgt snel en langdurig voor een prachtig resultaat op alle
huidlagen. Wereldwijd wordt Boost&Lift erkent als de beste Anti-Aging formule voor verjonging en verbetering van de huid, dat ervaren consumenten en schoonheidsprofessionals in de praktijk al 8 jaar.

 

Als alleen het beste resultaat telt
Boost&Lift activeert processen in het lichaam die huidvernieuwing- en verbetering tot stand brengen. Het collageen en de elastinepeptiden zorgen voor stevigheid en extra elasticiteit van de huid, waardoor gezichts- en lichaamscontouren sterk verbeteren, fijne lijntjes verdwijnen en rimpels vervagen. De vochtbalans en het volume van de huid worden verbeterd door hyaluronzuur en chondroïtine, terwijl onnodig vochtverlies voorkomen wordt door de aanwezigheid van ceramides. Om de werkzaamheid van Boost&Lift zo effectief en duurzaam mogelijk te maken zijn de actieve werkstoffen vrijwel allemaal hoog gedoseerd.

Verbetering en herstel
Het resultaat van het gebruik van Boost&Lift is in de praktijk vergelijkbaar met een facelift; maar dan op een volledig veilige, 100% natuurlijke en duurzame basis. Behalve de buitengewone Anti-Aging functie geeft Boost&Lift de beste en onmisbare ondersteuning bij behandelingen waarbij snel herstel, meer volume en minimale littekenvorming van belang zijn zoals bij microneedling, collageen inductie therapie, softlaser, peelings en andere specifieke huidbehandelingen.

Inhoud
30 doseringen.

Dagelijkse dosering
2 maatscheppen per dosering, na de maaltijd.

In het kort

 • 100% natuurlijk facelift effect
 • Snelle verbetering van de huidstructuur door
  extra collageenopbouw
 • Zorgt voor stevigheid en verjonging in de huid
 • Vervaagt en vermindert fijne en diepe rimpels
 • Activeert huidopbouwende processen
 • Verbetert het volume van de huid door actieve
  vochtbinding
 • Verbetert de elasticiteit van de huid
 • Geeft energie en herstelcapaciteit aan de huid

Het beste voor de huid van binnenuit

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap