Duurzaam zijn in je badkamer? Dat klinkt gelukkig ingewikkelder dan dat het is. Met de RYJVK Collection van Cenzaa kun je op gebied van duurzaamheid impact maken, zonder dat je hoeft in te leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat.

88% Vegan

Als je veganist bent, kan het best een struggle zijn om de juiste producten aan te schaffen passend bij jouw lifestyle. Ook op het gebied van beauty kunnen er behoorlijk wat obstakels bij komen kijken. RYJVK bestaat uit prachtige groene producten. Maar liefst 100% van de producten is cruelty-free en 88% van de RYJVK collectie is vegan!

Kleine moeite

Het laatste drupje reiniger opgemaakt? Weg ermee… Of toch niet? Vaak gooien we verpakkingen weg in de veronderstelling dat ze echt leeg zijn, maar meestal is dat niet zo. De licht transparante RYJVK flacon geeft je zicht op het laatste restje. En als je alle restjes bij elkaar optelt, bespaar je per jaar misschien wel een hele flacon. Kleine moeite, groots effect!

Multi-use

Nog zo’n fijn groen voordeeltje is dat er producten tussen zitten die je op verschillende manieren kunt gebruiken. De VitC Oil Elixer bijvoorbeeld is niet alleen een vitaminebom voor je huid, maar dit pareltje is ook inzetbaar als haarserum en handverzorging! Budgetwise best fijn én zo help je de aarde ook een beetje!

Face fruit

De RYJVK Enzyme Powder bestaat uit mineralen, maar ook uit fruitenzymen afkomstig van ananas en papaya. Deze groene mooimaker verwijdert dode huidcellen, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow!

Van Vegan

Vegan-lovers opgelet! Het handige icoontje op de verpakkingen zie jij in één oogopslag welke producten uit de RYJVK Collection van Cenzaa vegan zijn.

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

De nieuwe RYJVK Limited Edition Collection is aangevuld

Kies jij ook steeds vaker bewust voor de groene en schone route als het...

Lees meer

De LENTELOOK van beMineral: Over the Rainbow

Bij de vrolijke kleding van het aankomende seizoen, past maar één make-up-trend en die...

Lees meer

Boost your glow met de VitC Oil Elixer

Ben jij op zoek naar een natuurlijke anti-aging krachtpatser, die rimpels en kraaienpootjes tegengaat...

Lees meer