Een dubbele kin of een onderkin kan verschillende oorzaken hebben. Enerzijds zien we dit bij mensen met overgewicht. Anderzijds kan dit ook bij slanke mensen voorkomen, vaak ontstaat het dan door het verouderingsproces. Afhankelijk van de oorzaak, zal het probleem ook anders aangepakt moeten worden.

Bij iemand met overgewicht is er sprake van vetophoping dat zich net onder de kin opstapelt. Naast een behandeling zal er dan ook ingespeeld worden op je voedingspatroon. We kunnen je hierin uitgebreid adviseren. Nancy is namelijk ook gewichtsconsulente.

Is er geen sprake van overgewicht, maar heeft de tijd je parten gespeelt dan is er sprake van huidverslapping. Het bindweefsel in de huid is daardoor verslapt. Het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine zal dan centraal staan.

Advies

In een adviesgesprek zal gekeken worden naar de oorzaak van je onderkin en worden de mogelijkheden besproken.

Naast een behandeling, zal er ook gesproken worden over het gebruik van de juiste producten voor de huid, die inspelen op het verstevigen en verstrakken van de onderkin.

Ook voeding speelt hierin een grote rol. Hier wordt dan ook bij stilgestaan.

Behandeling

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om een dubbele kin of onderkin aan te pakken, afhankelijk van de oorzaak. Lees hier meer over de behandelingen:

Energy Bootcamp
Botuline Shock Therapy
Dermapen Microneedling
Consult Gewichtsconsulent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap