HELP! Ik heb een huidprobleem

Deskundig huidadvies?

Derma Clinic Vlodrop is al jaren een expert op het gebied van huidproblemen en biedt een ruim aanbod aan huidverbeterende behandelingen. Na een gedegen intake-gesprek wordt een passend behandelplan opgesteld en word je geadviseerd op het gebied van behandelingen, voeding, lifestyle én de producten voor de thuisverzorging.

Vertoont jouw huid roodheid, rode bultjes of ontsierende adertjes? Blijf er niet mee rondlopen, maar boek vandaag nog de gespecialiseerde Rosacea behandeling en volg de tips voor thuis voor maximaal resultaat!

Zo puur en gezond mogelijk eten in de juiste combinaties geeft veel voordelen voor de huid. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen roodheid en irritatie in het gezicht doen opvlammen.

Tip

Na een Couperose & Rosacea behandeling adviseer ik Cenzaa Silk Tenderness. De resultaten zijn echt fantastisch. Mijn klanten zijn, op af en toe een klein plekje, helemaal klachtenvrij. Super behandeling, super crème!

Lifestyle tips

Vermijd stress

De huid ondervindt schade door stress. Stress veroorzaakt een eiwittekort in de huid waardoor de huid zich niet kan herstellen en geïrriteerd kan raken. De gevoelige huid verergert, maar ook vroegtijdige huidveroudering is een gevolg.

Weersinvloeden

De huid verandert met de wisselingen van het seizoen. Dit heeft te maken met UV-straling, airconditioning, verwarming, luchtvochtigheid en temperatuurwisselingen. De huid kan hierdoor gevoeliger worden doordat ze zich 24/7 moet beschermen tegen deze schadelijke invloeden. Tip: pas jouw producten aan op het seizoen en vermijd, waar nodig, zon en temperatuurwisselingen.

Pas je lifestyle aan

Echte schoonheid zit van binnen. Jouw leefstijl speelt hierbij een essentiële rol. Voeding, drank, roken en overmatige blootstelling aan UV-straling tasten de huid aan en kan de gevoelige huid verergeren.

Balans tussen inside & outside

Ervaar jij huidirritatie zoals jeuk, roodheid of schilfers, dan is het lichaam uit balans. Met behulp van het unieke inside-outside concept van Cenzaa en de East Meets West huidanalyse gaan we op zoek naar de oorzaak en bieden we je de vervolgstappen naar een stralende huid.

Nutraceuticals

Hoogwaardige voedingssupplementen voor een stralende huid van binnen én van buiten.

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60