Wat is de tijd voorbij gevlogen. Het is alweer 10 jaar geleden dat ik voor het eerst mijn deuren opende.
Ik weet het nog goed. De opening, bloemen en kaartjes overal, koffie, thee en cake stond klaar. En de eerste mensen druppelde binnen. Zenuwachtig dat ik was.
De eerste afspraak, ik wist niet eens wat ik moest zeggen tegen die klant. Maar wat kan ik daar nu om lachen.

Inmiddels zijn we dus 10 jaar verder. En wat is er ontzettend
veel gebeurd in die tijd.
Zit mijn salon niet meer in Echt, maar sinds 2008 in Vlodrop. Heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Vele studies en diploma’s ben ik rijker. En dat verlegen meisje, dat niet wist wat ze nog moest zeggen, lijkt een heel ander mens geworden. Zelfverzekerder, stralender en energierijker. Want dat doet Derma Clinic Vlodrop met me.

Niet meer alleen behandelingen geven, maar ook les geven, aan toekomstige schoonheidsspecialistes, pedicures en permanente make-up specialisten. Niet voor niets ben ik in 2013 dan ook uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Nederland.

Nancy’s BeautySalon werd zelfs Derma Clinic Vlodrop, want een beautysalon dekte allang de lading niet meer voor alles wat ik doe.

Nu 10 jaar later kan ik niet anders dan vol trots achterom kijken. Wat is er veel gebeurt en wat heb ik veel bereikt. Nog iedere dag geniet ik volop van wat ik doe. En zeg nou zelf, zonder jou had ik dat niet bereikt. Want zonder klanten ben je nergens.

Ik wil je dan ook bedanken voor je vertrouwen in mij en mijn clinic in de afgelopen jaren. En ik hoop oprecht dat je het volgende jubileum ook weer met me mee viert.

Natuurlijk gaan we dit jubileum eerst vieren en daarom krijgt iedereen die me op 1 februari belt om me te feliciteren bij het maken van een afspraak 10% korting op de behandeling.

Graag tot ziens.

Toegewijd aan jouw huidverbetering,

Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap