Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen er iedere dag voor kunnen kiezen om zichzelf gezonder en energieker te voelen. Oók tijdens de feestdagen. Daarom voert zij van 24 oktober tot en met 24 december samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Verlicht de feestdagen’.

 

Bewuste keuzes in een periode vol overvloed

Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop “De decembermaand is bij uitstek een periode waarin mensen veel  ‘moeten’, regelwerk en stress ervaren met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Het maken van bewuste keuzes is in deze periode minder vanzelfsprekend.  Ik laat mensen graag zien dat ze met kleine aanpassingen veel kunnen bereiken om de feestdagen lichter en meer in balans te laten verlopen’.

Campagne

De Facebookpagina en website van Derma Clinic Vlodrop  (www.facebook.com/ natuurvoedingsadviseurvlodrop  en www.voedingenjehuid.nl ) wordt gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips en ideeën voor het maken van bewuste keuzes in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde recepten, tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor ontspanning en balans rondom de feestdagen.

Bezoek de gewichtsconsulent op het Margriet Winterfestival

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne,  deel aan het Margriet Winterfestival. Zij is daar van 18 t/m 24 november aanwezig met een eigen stand en een team gewichtsconsulenten om mensen enthousiast te maken voor een gezondere leefstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Derma Clinic Vlodrop start afslanken met een feestje op je bord

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee...

Lees meer

Nieuw adres voor afslankadvies

Gewichtsconsulent Nancy Peter opent in Derma Clinic Vlodrop een praktijk voor afslankadvies op maat....

Lees meer

Hoe kom ik van cellulitis af?

Van alle volwassen vrouwen heeft 90% het: cellulitis. Mannen hebben er bijna geen last...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap