Afvallen gaat om het blijvend veranderen van je leefstijl. Dit is voor veel mensen niet eenvoudig. Gewichtsconsulente Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop ziet de weg naar een gezondere leefstijl liever als ontdekkingstocht. Zij wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen iedere dag stappen kunnen zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Daarom voert zij van 6 april tot en met 5 juni samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Ticket to a healthy you’.

 

Op reis naar de beste versie van jezelf

Gewichtsconsulente Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop “Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. In plaats van de aandacht te richten op het gewicht werkt het motiverender om de nadruk te leggen op de positieve veranderingen die mensen doorvoeren in hun leefstijl. Dit veranderproces zie ik als een reis, waarbij mensen zichzelf en hun gewoontes beter leren kennen en kunnen bijsturen. Ik begeleid mensen hierbij en laat ze zien dat ze met kleine aanpassingen in hun voeding en leefpatroon veel kunnen bereiken met een blijvend resultaat”.

Campagne

De Facebookpagina en website van Derma Clinic Vlodrop  www.facebook.com/dermaclinicvlodrop  en www.voedingenjehuid.nl wordt gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips voor het maken van bewuste keuzes in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde, zomerse recepten en tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor meer bewustwording en zelfinzicht. Nancy: “Je hebt altijd een keuze voor positieve verandering.  Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en begin gewoon met een kleine stap in de goede richting”.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 15 t/m 21 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Ook Nancy zal hierbij aanwezig zijn.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap