Afvallen gaat om het blijvend veranderen van je leefstijl. Dit is voor veel mensen niet eenvoudig. Gewichtsconsulente Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop ziet de weg naar een gezondere leefstijl liever als ontdekkingstocht. Zij wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen iedere dag stappen kunnen zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Daarom voert zij van 6 april tot en met 5 juni samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Ticket to a healthy you’.

Op reis naar de beste versie van jezelf

Gewichtsconsulente Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop “Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. In plaats van de aandacht te richten op het gewicht werkt het motiverender om de nadruk te leggen op de positieve veranderingen die mensen doorvoeren in hun leefstijl. Dit veranderproces zie ik als een reis, waarbij mensen zichzelf en hun gewoontes beter leren kennen en kunnen bijsturen. Ik begeleid mensen hierbij en laat ze zien dat ze met kleine aanpassingen in hun voeding en leefpatroon veel kunnen bereiken met een blijvend resultaat”.

Campagne

De Facebookpagina en website van Derma Clinic Vlodrop  www.facebook.com/dermaclinicvlodrop  en www.voedingenjehuid.nl wordt gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips voor het maken van bewuste keuzes in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde, zomerse recepten en tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor meer bewustwording en zelfinzicht. Nancy: “Je hebt altijd een keuze voor positieve verandering.  Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en begin gewoon met een kleine stap in de goede richting”.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 15 t/m 21 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Ook Nancy zal hierbij aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap