Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Nancy voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.

Negen uitdagingen om gezonder te eten

Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via haar Facebookpagina en website  (www.facebook.com/dermaclinicvlodrop  en www.gewichtsconsulentevlodrop.nl).

Bezoek de BGN-gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende beroepsvereniging neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een swingende standactie waarmee zomerse prijzen te winnen zijn.

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Nancy biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Wil je weten hoe? Maak dan eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60