Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Nancy voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.

Negen uitdagingen om gezonder te eten

Gewichtsconsulent Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via haar Facebookpagina en website  (www.facebook.com/dermaclinicvlodrop  en www.gewichtsconsulentevlodrop.nl).

Bezoek de BGN-gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende beroepsvereniging neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een swingende standactie waarmee zomerse prijzen te winnen zijn.

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Nancy biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Wil je weten hoe? Maak dan eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Nieuw adres voor afslankadvies

Gewichtsconsulent Nancy Peter opent in Derma Clinic Vlodrop een praktijk voor afslankadvies op maat....

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop start campagne ‘Verlicht de feestdagen’

Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker...

Lees meer

Hoe kom ik van cellulitis af?

Van alle volwassen vrouwen heeft 90% het: cellulitis. Mannen hebben er bijna geen last...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap