Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste in de omgeving Roerdalen en Roermond ingeschreven in het SKIN Register.

SKIN is hét nieuwe Kwaliteitsregister van alle schoonheidsspecialisten in Nederland.
Het SKIN register voor schoonheidsspecialisten is een waarborg voor kwaliteit. Er wordt gewerkt met een systeem voor accreditatie. Sinds 1 oktober 2020 is dit register in werking getreden.

Strenge kwaliteitseisen

SKIN geregistreerde schoonheidsspecialisten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en zijn verplicht zich bij te scholen. Ook werken zij volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard. Als zij aan al deze punten voldoen, worden zij geregistreerd in SKIN.

SKIN register geeft schoonheidsspecialisten de mogelijkheid om aan te tonen dat zij goed opgeleide professionals zijn, die voortdurend de vakkennis bijhouden en werken volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard.

Het SKIN register kan iedereen raadplegen. Of je nu consument bent, scholingsaanbieder, verwijzer of zorgverzekeraar.

Bijblijven met scholing

Het SKIN Register is het kwaliteitsregister voor schoonheidsspecialisten die hun ontwikkeling op peil houden door het volgen van extra scholing.

Omdat ik scholing en kwaliteit enorm hoog in het vaandel heb staan, ben ik enorm blij met dit initiatief om mezelf te blijven onderscheiden van diegene die dat niet doen.

Ik sta geregistreerd onder nummer 200052. Mijn registratie kan je hier inzien.

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zullen we samen een ommetje lopen?

Ken jij de app ommetje al? Met deze app stimuleer je elkaar om dagelijks...

Lees meer

Nancy geïnterviewd voor Show your Best Results van de Beauty Professional

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer