Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een eigen voedingssupplementen lijn. Trots ben ik dan ook om te kunnen melden dat het nu eindelijk zo ver is. Vandaag kreeg ik voor het eerst het eindproduct in handen en ik kan met recht zeggen dat ik een nieuwe mijlpaal heb bereikt.

Derma Supps bevatten hoogwaardige kwaliteit ingrediënten en zijn hoog gedoseerd voor een optimale werking.

Dit alles om een goede gezondheid en een mooie huid te ondersteunen.

Op dit moment zijn er 8 producten, maar ik sluit niet uit dat dat er in de toekomst meer zullen worden.

Laat mij je kennis maken met deze nieuwe producten.

Derma Omega 3

Derma Omega 3 – 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren EPA en DHA (omega-3). Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).

De visolie die gebruikt is bij de productie van dit product is van de hoogste kwaliteit en zuiverheid doordat de vetzuren worden gewonnen bij lage temperaturen en zonder het gebruik van oplosmiddelen.

Bij een dagdosering van 3 softgels krijgt u 540mg EPA en 360mg DHA binnen. Bij een inname van minstens 250mg per dag dragen EPA en DHA bij tot een normale werking van het hart. DHA ondersteunt bij een dergelijke dosering bovendien het behoud van de geheugenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

Derma Collagen

Collageen hydrolisaat (Verisol) in combinatie met vitamine C, Bosbes extract en glucosamine. Verisol zorgt voor een mooie huid. Poeder oplossen in een glas water en opdrinken. Zorgt voor een mooie huid.

Als collageen hydrolisaat is er gekozen voor Verisol(R). Dit is een kwalitatief hoogwaardig collageen hydrolisaat, waar verschillende onderzoeken mee zijn gedaan.

Na ons 25ste levensjaar maken we steeds minder collageen aan en dat is vaak aan onze huid terug te zien. We maken steeds minder collageen aan. De aanmaak van collageen wordt hiermee gestimuleerd. Ook onze botten profiteren hiervan omdat ze uit hetzelfde type collageen bestaan als onze huid.

Vitamine C zorgt erbij zorgt ervoor dat collageen krachtige bundels kan vormen.

Derma Mega Multi

Uitgebalanceerd multipreparaat met ruime dosering van essentiële vitaminen en mineralen. Met onder andere vitamine B5 en foliumzuur die helpen bij vermoeidheid en B6 en B12 die bijdragen aan hersen- en zenuwfuncties.

Complete formule aan goed opneembare vitaminen en mineralen.

Met toegevoegde kruiden waaronder een groente en fruitcomplex extract (100:1). Bevat maar liefst 27 soorten groenten en fruit.

Derma C1000

In sommige gevallen is het zinvol om een grotere hoeveelheid vitamine C binnen te krijgen. Bijvoorbeeld om je weerstand in tijden van stress te verhogen of bij huidverbetering. Zonder vitamine C kan de huid namelijk geen collageen aanmaken.

Deze ontzuurde vorm (gebufferd) van vitamine C is mild voor de maagwand.

Derma Skin

Cosmetisch voedingssupplement voor glanzend, volumineus haar en sterke nagels. Bovendien maakt Derma Skin de huid van binnenuit mooier.

Derma Skin is een goede combinatie van reinigende en voedende bestanddelen die de huid weer gaaf maken, het haar en de nagels verstevigen en homogeen laten groeien. Zink ondersteunt de hormonale regulering van deze processen.

Derma Greens

Derma Greens kan met recht een superfood worden genoemd. Deze formule zit boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen.

Derma Greens bevat enzymen, vezels en de maagzuurresistente probiotica Lactospore™. Lactospore™ is een bereiding van het melkzuur bacillus die is gebaseerd op de species Lactobacillus Sporogenes.

Ultieme combinatie van superfoods

Derma Greens bevat maar liefst 27 soorten groenten en fruit

Derma Greens bevat verder het unieke Fruits & Greens 100:1. Dit is een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. Eén gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit. Barley Grass is een van de rijkste voedingsbronnen op aarde. Het heeft sterk basische eigenschappen. De spirulina in Derma Greens is een goede bron van chlorophyl (bladgroen).

Derma Weight

Derma Weight ondersteunt bij het afvallen. Het bevat een revolutionair cactusextract dat helpt om gewicht te verliezen. Dit extract van de cactus Opuntia bestaat uit speciale vezels die het vermogen hebben om vet te binden. Ook het ingrediënt chitosan bindt zich aan vetten uit de voeding. De verbinding die dan ontstaat neem je niet op, maar verlaat het lichaam met de ontlasting. De capsules neem je dan ook in bij de maaltijd.

Groene thee stimuleert de verbranding van vet te stimuleren. Chroom helpt om het bloedsuikergehalte normaal te houden. Hierdoor vermindert de behoefte aan zoetigheid.

Derma D3

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en speelt een belangrijke rol in het lichaam voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam.

Vitamine D speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren. De belangrijkste bron van vitamine D is het zonlicht. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt.

Vaak in de maanden met een ‘r’ in de maand maken we te weinig vitamine D aan en kunnen we dus wel een oppepper gebruiken.

 

Nu verkrijgbaar

Derma Supps zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Derma Clinic Vlodrop en online via mijn webshop.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Foodceuticals

De 360° Skincode Foodceuticals behoren op het gebied van SKIN supplementen tot de top...

Lees meer