Hoe kun wij van Derma Clinic Vlodrop en Cenzaa Nederland een helpende hand zijn en een bijdrage leveren aan een optimale hygiëne in de strijd tegen virussen en bacteriën? Met de Stay Healthy Together campagne gaf Cenzaa Nederland de mogelijkheid om een aantal goede doelen in Nederland een hart onder de riem te steken!

 ❤︎
Stay healthy together …for you, for me, for now, for our future.

Nancy Peter van Derma Clinic Vlodrop droeg hiervoor de Borstkankervereniging Roermond aan. De vrijwilligers van B-actief Roermond zetten zich in door het organiseren van activiteiten voor lotgenoten en hun naasten.

De afgelopen 5 jaar heb ik meegewerkt aan de jaarlijkse verwendag in oktober. Op deze dag verzorgde ik hun visagie. Daarnaast zijn er dan andere activiteiten als zang, dans, massage, nagelstyling etc.

Donatie desinfecterende handgel

Cenzaa Nederland ondersteunde dit initiatief en doneerde 10 flessen Stay Healthy Together Handgel aan Derma Clinic Vlodrop die ik weer mocht overhandigen aan de vrijwilligers van de Borstkankervereniging Roermond.

Want voor deze patiënten die nu extra kwetsbaar zijn is een goede handhygiëne nu nog belangrijker.

Vandaag mocht ik hen deze flessen overhandigen. Hopelijk kunnen zij hiermee diegene die het het hardst nodig hebben een extra steuntje in de rug geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor Beautytips via Whatsapp

Wil jij wekelijks gratis beautytips ontvangen voor jouw huid? √ Weet jij niet hoe...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop staat geregistreerd in het SKIN Register

Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste...

Lees meer

Update Corona maatregelen mondkapje verplicht

Met de opkomst van een 2e golf zijn ook de richtlijnen weer gewijzigd. Vanaf...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap