De Cenzaa Body & Soul collectie geeft je leven een extra dimensie. Luxe texturen, unieke geuren en bijzondere ingrediënten trakteren je handen, voeten en lichaam op een unieke wellness sensatie. Bij Derma Clinic Vlodrop vind je gegarandeerd de mooiste Body & Soul cadeaus, van glamoureus en elegant tot trendy en hip.

Laat je meevoeren op een droomreis met de luxe Cenzaa Body & Soul Collectie.

Zorg ervoor dat je al je essentials altijd bij de hand hebt!

Body Musthave

Ervaar iedere dag een moment van wellness met de Body Relief van Cenzaa, verkrijgbaar in 4 unieke geuren! De pure ingrediënten van deze lotion geven je huid extra aandacht; hydrateert, voedt en verzorgt je huid intens!

Your New Obsession

Vernevel de verrassende geur van de Cenzaa Body Fragrance over je lichaam en laat je meevoeren op een luxueuze droomreis. Verkrijgbaar in 4 heerlijke geuren.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap