Bij de vrolijke kleding van het aankomende seizoen, past maar één make-up-trend en die is KLEURRIJK!

Met name onze eyeshadow wordt een veelkleurig feest! De rijkgekleurde eyeshadow uit de jaren ’80 is terug! Daaraan toegevoegd zijn de typische warme lentekleuren roze en groen.

De LENTELOOK van beMineral noemen we: Over the Rainbow

Op het gezicht:

Je favoriete tint foundation met de bodyglow!

Op de ogen:

beMineral Glimmer Cool Plum (B616): breng deze eyeshadow aan onder je onderste wimperrandje om deze look sprankelend te maken en jou een warme oogopslag te geven.

 

beMineral Glimmer Rosegold (B634): in de arcadeboog breng je deze roségouden tint royaal aan. Het is een warmroze tint met een gouden ondertoon, die geweldig matcht met de rest van de kleuren.

 

beMineral Glimmer Beach Party (B624): breng deze lichtblauwe tint, met een sprankelende gouden glitter in het midden, onder je wimperrand aan, om je echt dat blije lentegevoel te geven.

 

beMineral Glimmer Pure Gold (B628): voor een mooi, sprankelend effect breng je deze glimmer aan in de binnenste ooghoeken.

 

beMineral Glimmer Edgy Fuchsia (B503): deze warme fuchsiatint hoort in het midden van je oogleden en zorgt absoluut voor een wauw-effect.

 

beMineral Glimpse Jade (B554): aangebracht op je onderste wimperrandje breng je deze felgroene tint aan om je ogen echt te laten knallen!

 

beMineral Glimpse Violet Sky (B567): een frisglanzende lilatint, die helemaal thuishoort aan de binnenkant van je oogleden en onder je wimperrand, waarmee je het geheel afmaakt.

 

Op de wangen:

Op de wangen brengen we de Blush Cherry Blossom (B210) aan, een mooie matte frisroze kleur die helemaal past bij de kleuren van de lente.

Boven de blush smeer je royaal met de Bright Bodyglow.

Op de lippen:

Op de lippen doen we beMineral lipbalm Soft Rose (B893). Deze verzorgende lipbalm heeft een prachtige, roze kleur die deze look vervolmaakt.

Tip:

Breng de bright bodyglow aan, nét op de bovenkant van je lippen en daarboven, voor dat extra spannende effect!

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nancy Peter uitgeroepen tot Ambassadeur van beMineral

Vanochtend kreeg ik het leuke nieuws dat ik uitgeroepen ben tot beMineral Ambassadeur! beMineral®...

Lees meer

Kerst make-up trends met The Sparkling Christmas Collection van beMineral

Dat deze Kerst bijzonder wordt staat vast. Een knapperend haardvuur naast de kerstboom, sokken...

Lees meer

Boost your glow met de VitC Oil Elixer

Ben jij op zoek naar een natuurlijke anti-aging krachtpatser, die rimpels en kraaienpootjes tegengaat...

Lees meer