Vandaag was ik weer op de Beauty Trade Special. Dit is de toonaangevende beurs voor beautyprofessionals.

Jaarlijks ga ik daar naar toe om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste innovaties, trends en contacten met mijn leveranciers.

Ook dit jaar was er weer veel nieuws te ontdekken. Maar het belangrijkste was voor mij toch wel de nieuwigheden van Cenzaa.

Daarom had ik ook met Cenzaa een afspraak gemaakt om alles door te nemen. Dus niet zomaar even op de bonnefooi langs gaan, want of er dan voldoende tijd was op zo’n drukke beurs, blijft dan de vraag.

Samen met Manon, mijn saloncoach bij Cenzaa, zijn we er even goed voor gaan zitten. En ik kan je alvast een aantal nieuwe dingen verklappen.

Sun Skincheck weken

Zo starten we binnenkort met de Sun Skincheck weken bij Derma Clinic Vlodrop. Welk zonnehuidtype ben jij? En hoe kan je deze het beste verzorgen en beschermen in de zon? Want de zon schijnt 365 dagen per jaar en niet alleen in de zomer. Met de nieuwe Cenzaa Sun producten bescherm je jouw huid het hele jaar rond.

Global Cocooning producten

Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe seizoensproducten. Cenzaa lanceert de Global Cocooning lijn. Het beste van 10 jaar langs Cenzaa Seasons.

Dutch Art Treatment

Ook krijgen we een nieuwe seizoensbehandeling. Deze staat geheel in het teken van Rembrandt. Met een bijzondere rugpakking aangebracht met penselen, een penseelmassage, edelsteenmassage en een wel heel speciaal goudmasker. Binnenkort meer daarover.

Food Lab

Cenzaa komt met een speciaal Food Lab programma. Het eerste voedingsprogramma dat speciaal gericht is op huidverbetering van binnen uit.

Huidverjongingsconcept 360

Huidverjonging op maat gemaakt. Dit compleet vernieuwde concept wordt in het najaar gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor Beautytips via Whatsapp

Wil jij wekelijks gratis beautytips ontvangen voor jouw huid? √ Weet jij niet hoe...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop staat geregistreerd in het SKIN Register

Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste...

Lees meer

Update Corona maatregelen mondkapje verplicht

Met de opkomst van een 2e golf zijn ook de richtlijnen weer gewijzigd. Vanaf...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap