Vandaag was ik weer op de Beauty Trade Special. Dit is de toonaangevende beurs voor beautyprofessionals.

Jaarlijks ga ik daar naar toe om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste innovaties, trends en contacten met mijn leveranciers.

Ook dit jaar was er weer veel nieuws te ontdekken. Maar het belangrijkste was voor mij toch wel de nieuwigheden van Cenzaa.

Daarom had ik ook met Cenzaa een afspraak gemaakt om alles door te nemen. Dus niet zomaar even op de bonnefooi langs gaan, want of er dan voldoende tijd was op zo’n drukke beurs, blijft dan de vraag.

Samen met Manon, mijn saloncoach bij Cenzaa, zijn we er even goed voor gaan zitten. En ik kan je alvast een aantal nieuwe dingen verklappen.

Sun Skincheck weken

Zo starten we binnenkort met de Sun Skincheck weken bij Derma Clinic Vlodrop. Welk zonnehuidtype ben jij? En hoe kan je deze het beste verzorgen en beschermen in de zon? Want de zon schijnt 365 dagen per jaar en niet alleen in de zomer. Met de nieuwe Cenzaa Sun producten bescherm je jouw huid het hele jaar rond.

Global Cocooning producten

Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe seizoensproducten. Cenzaa lanceert de Global Cocooning lijn. Het beste van 10 jaar langs Cenzaa Seasons.

Dutch Art Treatment

Ook krijgen we een nieuwe seizoensbehandeling. Deze staat geheel in het teken van Rembrandt. Met een bijzondere rugpakking aangebracht met penselen, een penseelmassage, edelsteenmassage en een wel heel speciaal goudmasker. Binnenkort meer daarover.

Food Lab

Cenzaa komt met een speciaal Food Lab programma. Het eerste voedingsprogramma dat speciaal gericht is op huidverbetering van binnen uit.

Huidverjongingsconcept 360

Huidverjonging op maat gemaakt. Dit compleet vernieuwde concept wordt in het najaar gelanceerd.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zullen we samen een ommetje lopen?

Ken jij de app ommetje al? Met deze app stimuleer je elkaar om dagelijks...

Lees meer

Nancy geïnterviewd voor Show your Best Results van de Beauty Professional

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer