Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samenwerking met vooraanstaande laboratoria, ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid.

Er zolang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Ik wil je daar graag bij helpen! De aanpak naar een ‘perfecte huid’ begint hier. Het complete Cenzaa concept bestaat uit huidverbeterende, cosmedische producten, voedingssupplementen (nutraceuticals), healthy tea’s en een goede huidanalyse. Zo helpen we jouw huid te verbeteren op een dieper niveau in de huid én stimuleren we een gezonde levensstijl. Met de East Meets West-huidanalyse bekijk ik als Cenzaa Huidexpert bij elk bezoek jouw huidconditie en adviseer ik jou door het unieke Cenzaa 6 stappenplan over de juiste producten voor jouw huid op dat moment.

From Cenzaa with love

Onze revolutionaire Cenzaa producten worden vervaardigd met gezonde ingrediënten en liefde voor de aarde. In elk product vind je de levenskracht van planten terug! Deze liefde en toewijding vind je ook terug in onze schoonheidssalon. Jouw wensen als klant worden gehoord en zijn belangrijk voor de ontwikkeling en verbetering van onze producten. Love Cenzaa as much as we do!

Tip

Je huid verbeteren tot op het hoogst haalbare niveau? Kies voor resultaatgerichte producten in unieke, luchtdichte verpakking met baanbrekende PCN2® formule. Kies voor het bewijs van jarenlange, revolutionaire ervaring!

Advanced skincare

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze gepatenteerde, zuurstofdichte verpakking blijven de hoge concentratie PCN2® werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Alle Cenzaa producten bevatten geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%. Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!

Note: De meeste cosmeticamerken verpakken hun crèmes in potten met een schroefdop. Hierdoor vervliegen specifieke werkstoffen binnen 24 uur!

1e ter wereld met PCN2® formule

Cenzaa is revolutionair door de resultaatgerichte PCN2® formulering. Het intelligente en doeltreffende cosmeceutical systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering.

Het unieke 6-stappenplan

Het verzorgen van je huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid, heeft Cenzaa het 6-stappenplan ontwikkeld. Voor een betere toekomst van je huid!

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa Award-winning Skinceutical Cocktail Box en producten

Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis. De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer