Veel mensen vinden rode “appelwangen” een teken van gezondheid, maar wanneer u ze heeft zijn appelwangen een bron van ergenis. De rode vlekken zijn opgebouwd uit allemaal gekronkelde of streepvormige adertjes. Kleine haarvaten hebben zich verwijd en schemeren door de huid heen. Deze onschuldige huidafwijking, couperose genaamd, is vaak te zien op wangen en neus, maar ook op kin, voorhoofd en hals. Maar is couperose verwijderen ook mogelijk?

Couperose wordt vooral gezien bij de ouder wordende huid en ontstaat meestal geleidelijk. De vaatwanden worden zwakker doordat de elasticiteit van de bloedvaatjes afneemt. Receptoren (melders) moeten harder werken en verliezen hun kracht en functie. De bovenste bloedvaatjes kunnen van nature verwijden en weer vernauwen. Bij couperose is de rek er als het ware uit: de bloedvaatjes zijn blijvend verwijd en worden zichtbaar door de huid. Het is een veel voorkomende, geheel onschuldige aandoening. De couperose huid is tevens vaak gevoelig en voelt droog en strak aan. Maar wat kan je hier nu aan doen?

Couperose wordt met name gezien bij mensen die regelmatig weer en wind hebben getrotseerd. Het heeft te maken met ultraviolette straling en overige weersinvloeden. Ook is er sprake van een familiaire belasting ofwel de natuurlijke sterkte-zwakte van de vaatwand. Soms ontstaat couperose als gevolg van Rosacea. Rosacea is een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid, waarbij ontstekingen worden geconstateerd. Bij couperose adviseer ik zoveel mogelijk te voorkomen dat de bloedvaatjes in de huid open gaan staan. Extreme koude of warmte, zoals een saunabezoek of verblijf in de zon, kan men daarom beter vermijden. Daarnaast raad ik aan het gezicht voorzichtig te wassen met lauwwarm water, maar beter nog met een milk. De huid wordt ontzien door deze droog te deppen in plaats van gewoon af te drogen.

Couperose verwijderen met een Osaìne behandeling voor een gevoelige huid

Nancy’s BeautySalon biedt u in combinatie met Osaìne een unieke salonbehandeling. In het Italiaans Trattamento per Couperozi genoemd. Osaìne komt tenslotte uit Italië. Deze heerlijke behandeling duurt 60 minuten, waarin ik gebruik maak va Enteline producten. Enteline is een actief ingrediënt met een kalmerend, hydraterend en verzachtend resultaat. Na de behandeling is uw huid minder gevoelig, minder rood en hebben de haarvaten een grote impuls gehad om zich te versterken.
Voor de thuisverzorging beschikt Osaìne over een tweetal specifieke couperose producten: Enteline Serum en Enteline Mask.

Enteline Serum is een concentraat tegen couperose en/of voor de erg gevoelige huid. Bij dagelijks gebruik is Enteline Serum vaatversterkend, wat zorgt Couperose verwijderendat de receptoren weer actief worden. Het resultaat is een verminderde roodheid, lagere irritatie en vervaagde couperose. Tevens kalmeert Enteline Serum zelfs de meest gevoelige huid.

Enteline Mask is een crèmemasker voor de vervaging van couperose plekken op de huid. Het is goed te gebruiken bij zelfs de meest gevoelige en eventueel dunne huid.
Bij regelmatig gebruik (twee maal per week) heeft Enteline Mask een zichtbaar kalmerend effect. Roodheid verdwijnt, irritatie vermindert en couperose vervaagt.

Het belang van thuisgebruik
Couperose is helaas een omkeerbaar proces. Maar de gevolgen zijn gelukkig wel te onderdrukken met Osaìne. De behandeling Trattamento per Couperozi is belangrijk om eens in de 6 weken te ondergaan. Echter het optimale resultaat is te behalen als u ook thuis de producten uit de Enteline serie gebruikt.

1 + 1 = 3: de combinatie van het Osaìne Enteline Serum en Enteline Mask geeft een spectaculair resultaat!

Echt couperose verwijderen, dus de bloedvaatjes, kan dat ook?

couperose verwijderenBij ernstige couperose zijn er veel bloedvaatjes op de wangen, neus of kin te zien. Veel mensen vinden dat storend. En gelukkig heb ik ook een manier om deze huidige bloedvaatjes te verwijderen. Deze bloedvaatjes kunnen namelijk dicht gebrand worden met de blend techniek. Het bloedvaatje is dan per direct niet meer te zien.

Maak uw huid lente fris

Na de winterperiode is de huid wel weer toe aan een opknapbeurt. Uw huid is d;e afgelopen maanden blootgesteld aan centrale verwarming en wisselende temperaturen. Hieronder vindt u een aantal tips voor een oppepper:

Kalmeren van de huid

Vooral de gevoelige huid heeft het meest geleden onder het weer van de afgelopen maanden. Gebruik de Enteline Mask (nu in de aanbieding!) en het Enteline Serum om de huid weer te herstellen en te kalmeren.

Zachte huid

Scrub uw huid eens per week met de Relaxing Sea Scrub, deze verwijdert alle dode huidcellen op het lichaam en geeft u een zachte huid.

Gladde en strakke anti-cellulitis of anti-striae huid
Gebruik een kuurtje met de Osaìne Cellular Turnover Bandages om uw huid centimeters slanker en strakker te maken. Daarbij houdt u striae of cellulitis beter onder controle.

Geef een hydraterende impuls aan je huid

Na de winter is uw huid droog en om deze op te peppen voor de lente heeft deze flinke hydratatie nodig. Gebruik na het douchen of badderen de Remodeling Body Cream om de huid te hydrateren. Ook een goede dag- en nachtcrème is van essentieel belang.

Voorzie je (teen)nagels van een kleurtje

Ja, het weer voor open schoenen komt er weer aan. Dus het is tijd voor een manicure en een mooi lakje. Trends voor deze lente zijn: primaire kleuren, donker en stemmig, pastel en naturel.

Aanbieding

Enteline Mask t.w.v. € 37,50couperose verwijderen

Nu met 60% korting

Voor slechts € 15,- per stuk!

Enteline is een actief ingrediënt met een kalmerend, hydraterend en verzachtend resultaat. Het vermindert couperose effectief!

Geldig van 31 maart t/m 5 mei 2014

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer