WAUW, 17 november 2020 gaat bij ons de boeken in!
De 360º Skinceutical Cocktail Box van Cenzaa is uitgeroepen tot ‘Professional Beauty Product of the Year 2020’ in de categorieën ‘gezichtsverzorging’ én ‘publieksprijs’. Dat maakte het bekende platform @nlbeautyspot vandaag bekend.
Wat zijn we blij en trots dat we onszelf winnaar mogen noemen van de meest prestigieuze prijzen in professionele skincare! En wat ben ik trots dat ik met dit merk mag werken.

Skinceutical Cocktail Box

De Skinceutical Cocktail Box van 360° SKINCODE is het natuurlijke én persoonlijke alternatief voor cosmetische chirurgie en maakt huidverjonging op vakkundige, veilige en natuurlijke wijze mogelijk. Consumenten zijn vaak niet goed op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van veilige en natuurlijke huidverjonging.
De prijs zetten we in om zoveel mogelijk mensen kennis te kunnen laten maken met het innovatieve 360° SKINCODE totaalconcept. Huidverbetering en -verjonging op puur natuurlijke, persoonlijke en veilige wijze moet voor iedereen bereikbaar worden. Dat is onze missie!
De Skinceutical Cocktail Box van Cenzaa is naar verwachting vanaf februari 2021 te verkrijgen bij Derma Clinic Vlodrop

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa Award-winning Skinceutical Cocktail Box en producten

Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis. De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer