Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vader, man, vriend of broer?
Met deze leuke cadeau’s sla je de plank nooit mis!

Energiek, prikkelend & fris!

Een frisse en sensuele geur die perfect is voor de moderne man. Deze uitgesproken geur, met een vleugje bos en muskus, straalt zelfbewustzijn en energie uit. Geniet van de elegante en natuurlijke klasse van de Diversion Fragrance for men.

 

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Met deze luxe Cenzaa lederen sleutelhanger haal je een perfect cadeau in huis, voor zowel man als vrouw. Het leer is van exclusieve kwaliteit en heeft een robuuste uitstraling. Wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. Uniek als geschenk of voor jezelf.

Wist je dat?

38% van de mensen bewaart parfum in de badkamer. Maar wist je dat je je parfum altijd op een donkere en koele plaats moet bewaren om de houdbaarheid te verlengen?

Invest in your style

Deze ultrazachte aftershavebalm zonder alcohol, zorgt voor een ultrazachte huid na het scheren. De balm verzorgt, hydrateert en verzacht. Het laat geen vettig of plakkerig gevoel na, verbetert de huidweerstand en bevat een natuurlijke SPF.

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60