Ben jij op zoek naar een natuurlijke anti-aging krachtpatser, die rimpels en kraaienpootjes tegengaat en jouw huid weer laat stralen? RYJVK VitC Oil Elixer boosts your glow!

Influencers

Beauty Influencers zweren bij vitamine C. Het is een ware hashtaghit op Instagram en een veel gegoogelde beautyzoekterm. Dit magische ingrediënt wordt gezien als wondermiddel en is onmisbaar voor een gezonde, jeugdig uitziende huid.

Onze gouden formule

Is jouw huid dof en grauw en kan ze wel wat glow gebruiken? Deze olie heeft een gunstige invloed op de stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid. Het herstelt bovendien de meest vermoeide huiden en laat zelfs een doffe huid weer stralen. Amazing, right?!

VitC Oil Elixer is een rijke multifunctionele 5-in-1 olie. Het bijzondere aan de VitC Oil Elixer is namelijk dat het boordevol mineralen, enzymen en vitamines zit. Deze elixer bestaat uit een combinatie van hennepzaad, abrikozenpit, argan, jojoba en zonnebloemzaden en is rijk aan o.a. vitamine A, een vitamine B-complex, vitamine D, vitamine E en natuurlijk vitamine C. Het dringt diep in de huid door, vertraagt het huidverouderingsproces, hydrateert, regenereert en voedt de huid. Deze gouden formule laat jouw huid direct stralen en geeft een oppepper van jewelste!

Wist je dat…

Je de VitC Oil Elixer heel goed kunt combineren met de 24H creams en maskers van Cenzaa? Je voegt eenvoudig een druppel VitC toe aan jouw crème of masker voor een verrijkend effect.

Ik ben al fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Shine in Autumn met de nieuwste herfstkleuren van beMineral

Van ongewoon veel thuisblijven hebben we meer dan genoeg en hoewel de vooruitzichten voor...

Lees meer

Duurzaam en Vegan zijn in je badkamer met RYJVK

Duurzaam zijn in je badkamer? Dat klinkt gelukkig ingewikkelder dan dat het is. Met...

Lees meer

Kies bewust voor groene duurzame cosmetica met de nieuwe RYJVK collectie

Kies jij ook steeds vaker bewust voor de groene route als het aankomt op...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap