Wist je dat 365 dagen per jaar de zon schijnt, en dat we onze huid ook 365 dagen per jaar dienen te beschermen? Met de onze zonproducten bescherm je je huid optimaal. Voor elk zonnetype, voor elk seizoen en voor elke bestemming.

De zon schijnt 365 dagen: de ene dag is de zon krachtiger dan de andere dag. Ook bij minder goed weer dringen de UV-stralen door de wolken heen. Daarom brengt Derma Clinic Vlodrop je de beste zonbeschermingsproducten, sun safely tips en de gevolgen van zonschade onder de aandacht. Dit om zonder zorgen te genieten van deze zonnige blijmaker, zodat de zon elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Leg jouw huid in de handen van de professional

Jij bent mooi om wie je bent, jouw huid hoort daarbij. Om je huid optimaal te verzorgen heeft Cenzaa een uniek 6 stappenplan ontwikkeld. Stap 6 is het beschermen van de huid tegen zon en UV-stralen. 85% van de huidveroudering is namelijk te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten antioxidanten, maar geen chemische filters. Dit beschermt je huid tegen veroudering. Laat je daarom goed informeren door Nancy, onze Cenzaa Huidexpert voor het beste product voor jouw huid en voor elk seizoen.

“Zonbescherming is de belangrijkste en allerbeste antirimpel crème die er is”.

Sun Skincheck

In de Sun Skincheck weken staat Derma Clinic Vlodrop in het teken van de skin check. Wist je dat Nancy, onze Cenzaa Skinexpert huidveroudering en pigmentatie kan verminderen? Intensieve verzorging, behandeling en bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekjes laat de kwetsbare huid opnieuw stralen, egaliseert en gaat schadelijke effecten tegen.

Make you skin sun ready

Laat je huid eens onder de loep nemen door Derma Clinic Vlodrop. Boek jouw behandeling in en maak je huid zonneklaar.
Of boek de gratis Sun Skincheck.