Probiotische, activerende anti-ageing verzorging

Probiotica (afgeleid van het Griekse pro bios = ‘voor het leven’) zijn preparaten die micro-organismen bevatten. Hun inzet is in vele dagelijkse producten bekend en behouden. Met het ProRenew Complex CLR TM wordt het probiotische principe nu voor het eerst in cosmetica ingezet.

Het werkstofcomplex uit melkzuur – Bacterium Lactococcus Lactis heeft in vele manieren positieve effecten op de huid: de immuuncompetentie wordt versterkt en huidvernieuwende processen worden geactiveerd, de huidkwaliteit wordt verbeterd en de huidbarrière wordt bevorderd.

De lijn PROBEACTIVE is een innovatieve verzorgingslijn, die zich het activerende werkprincipe van probiotische inhoudsstoffen eigen maakt en door verdere actieve werkstoffen en verzorgende componenten compleet is gemaakt. De producten zijn perfect op de verzorgingsbehoefte van de huid afgestemd, daar waar huidveroudering begint en schadelijke omgevingsinvloeden alsook een trager werkend regeneratievermogen zijn sporen in de vorm van eerste lijntjes en rimpels achterlaten.

Bestellen