Egaliserende Anti-Ageing voor een gelijkmatige teint

Een gelijkmatige huid en een harmonieus huidbeeld zijn tekenen van jeugdigheid, een verzorgd uitzien en een kosmopolitische elegantie.

Gebrek aan een gezonde glans en uitstraling, alsook optische onregelmatigheden worden als storende “tekenen des tijds” ervaren.

PERLANCE BLANC PUR grijpt door zijn unieke werking al in voor het ontstaan van een pigmentstoornis en zorgt voor een gelijkmatige huid en een bijzondere uitstraling.

PERLANCE BLANC PUR Even Out producten bestrijden de verschillende oorzaken van huidpigmentering middels een intelligent systeem. Even Out, egaliserende anti-ageing voor een gelijkmatig en harmonieus huidbeeld.

De zeer goede verdraagzaamheid is dermatologisch bevestigd.

Perlance Derma Pure

Heeft een tweezijdige actieve werking op het ontstaan en bestrijden van de verschijnselen van een onzuivere volwassen huid. Deze keratolytische fruitzuurproducten zuiveren op intensieve wijze de huid en activeren regeneratieprocessen. Bij regelmatig gebruik kunnen deze producten voor een gladde huid en een verfijning van het huidbeeld zorgen. Het resultaat is een voelbaar en zichtbaar gladde huid en een stralende frisse teint.

Bestellen