shutterstock_271237559

Natuurlijke fillers met de mesolift

Wil jij in een keer van je rimpels af? Of wil je je rimpels opgevuld hebben? Of graag mooie volle lippen?

Dat kan nu ook op een mooie natuurlijke manier met crosslinked hyaluronzuur.

Pistor Eliance Mesotherapie

In 1952 ontwikkelde Dokter Michel Pistor de mesotherapie. Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen op plaatsen daar waar het nodig is. Dit betekent dat er door middel van prikjes in de huid van het aangedane gebied kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht.

Mesolift

Een mesolift is een speciale vorm van mesotherapie, waarbij hyaluronzuur in de huid wordt ingespoten. Het hyaluronzuur wordt onderhuids ingespoten door middel van vele kleine naaldenprikjes. Doordat hyaluronzuur hygroscopisch is (elke molecuul hyaluronzuur trekt tot 100x haar eigen volume aan water aan), bevordert het de hydratatie van de huid. Bovendien zorgen de vele kleine naaldenprikjes voor een stimulatie van het collageen. Hierdoor wordt de huid dus mooi gehydrateerd en meer elastisch. Mesolift is een gezonde en veilige manier om de huid meer vitaliteit te geven.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Het wordt geproduceerd om de gewrichten in ons lichaam goed gesmeerd te houden. In feite kunnen we zeggen dat hyaluronzuur één van de bouwstenen van ons lichaam is. Het komt ook voor in de huid en in ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel in ons lichaam om vocht in de huid vast te houden. Ook speelt hyaluronzuur een zeer belangrijke rol bij het behouden van de elasticiteit van de huid. Onvoldoende hyaluronzuur in ons oudere wordende lichaam betekend dus dat we een droge huid hebben en/of dat de huid minder elastisch wordt.

Bijwerkingen hyaluronzuur

Omdat deze stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen op te merken. Hyaluronzuur wordt aangemaakt door het lichaam. Met een injectie, crème of capsules versterk je de bouwstenen in het lichaam. De producten zijn zeer veilig te noemen.

De mesolift behandeling is af te raden indien:

 • U zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • U overgevoelig bent voor hyaluronzuur.
 • U een infectie of actieve huidziekte heeft op de voorgestelde behandelplaats.
 • Er reeds permanente vulmiddelen aanwezig zijn op de voorgestelde injectieplaats.
 • Deze behandeling tezamen met een peeling, laserbehandeling of ultrasoonbehandeling wordt toegedient.

Een mesolift is een veilige behandeling met weinig neveneffecten. Soms kan een huid na de behandeling wat gevoelig of lichtrozig zijn. Dit is niet opvallend en is ook snel weer voorbij. Zelden ontstaat er een blauw plekje (door de naaldprik). Dit kan echter goed worden gecamoufleerd.

Rimpelopvulling met de mesogun

Rimpels worden opgevuld met Dermyal cross linked hyaluronzuur van de allerhoogste kwaliteit. Het is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product en wordt binnen een jaar door de huid afgebroken zonder bijwerkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Pistor Eliance mesogun, zodat de in te brengen vloeistof makkelijk gedoseerd kan worden. Dit is een speciaal ontwikkeld apparaat dat geschikt is om cross linked hyaluronzuur in te brengen. Voor een daadwerkelijke rimpelopvulling is cross linked hyaluronzuur nodig. Al in één korte behandeling heeft u een spectaculair resultaat, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

De rimpelvullers van Dermyal zijn geschikt voor:

 • Het verzachten van scherpe lijnen in het gelaat.
 • Rimpeltjes bij de mond, bovenlip, ogen, wangen en decolleté.
 • Afhangende mondhoeken en opvullen neuslippenplooi.
 • Contourvorming en meer volume van lippen.
 • Corrigeren van een links en rechts verschil.

Wat zijn de kosten van een mesolift?

Dat is geheel afhankelijk van wat u wilt aanpakken.

Het starttarief is € 30,-
Per eenheid bepaald u € 35,-

Gemiddelde benodigde eenheden zijn:

 • Voorhoofdrimpels 4 -5 eenheden
 • Fronsrimpel 2-3 eenheden
 • Kraaienpootjes 1-2 eenheden
 • Neus lippen plooi 8 eenheden
 • Afhangende mondhoeken 2-4 eenheden
 • Liprimpels 3-4 eenheden
 • Lipvolume 2-3 eenheden

Bij een gratis adviesgesprek kan ik inschatten hoeveel eenheden ik ongeveer bij u nodig heb. Pas na de behandeling kan ik zien wat de daadwerkelijke hoeveelheid eenheden zijn.

cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bgn_logo_rgb-2