Ben jij reeds permanente make-up specialist, maar wil je je technieken verder verbeteren?

Na de basisopleiding heb je de mogelijkheid om diverse masterclasses te volgen.
Hiermee kan je jezelf onderscheiden als permanente make-up specialist. Je technieken verbeteren en je kunt hierdoor meer specifieke behandelingen aanbieden.

Masterclass Hairstroke techniek

De hairstroke techniek is een speciale techniek, waarmee met het permanente make-up apparaat met een speciale naald en een speciale techniek, individuele haartjes worden getekend. Dit geeft een veel natuurlijker resultaat dan de schaduw techniek en is daarmee dan ook een van de meest voorkomende behandelingen.

Naast de hairstroke techniek leer je in deze masterclass de zogenaamde 3D techniek, het combineren van een schaduw en hairstroke techniek en het werken met meerdere kleuren haartjes.
Als we naar ons eigen haar kijken dan is ook niet iedere haar hetzelfde van kleur, hier zit variatie in. Zo zitten er wat lichtere bij en wat donkere en iets wat daar tussen in zit. Dit is dan ook de meest natuurlijke techniek en heel erg in opkomst.

Masterclass Ombre techniek

Dit is de allernieuwste techniek wat betreft wenkbrauwen. Deze techniek leerde ik zelf persoonlijk van de Russische Anna Dixon. En zoals je wellicht weet zijn ze in Rusland zeer vooruitstrevend in Permanente Make-up. Een maand lang kreeg ik
iedere dag les van haar.

De ombre techniek is een speciale techniek die vooral bij jongeren erg populair is. Hierbij begint de kleur licht bij de wenkbrauwaanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Ook aan de bovenkant van de wenkbrauw is deze lichter van kleur dan aan de onderkant. Dit geeft een soort van poedereffect en wint het in populariteit ten opzichte van de normale schaduwtechniek. In deze masterclass leer je op een andere manier werken met de speciale ombre techniek. Hiermee leer je ook in meerdere kleuren de wenkbrauwen te pigmenteren.

Advanced Eye Techniques

Tijdens deze masterclass leer je speciale eyeliner technieken als een dikkere eyeliner, een duo tone eyeliner en shading technieken. Hiermee komen de ogen nog meer tot hun recht door hun natuurlijke uitstraling te accentueren. Met deze masterclass kun je daarom je eyeliner aanbod behoorlijk uitbreiden.

Advanced Lip Techniques

In deze masterclass leer je naast de basis lipliner die je al kent ook de lippen in te schaduwen of de lippen volledig in te kleuren met full lips. Deze techniek wordt steeds populairder. In het buitenland is deze al behoorlijk populair en ook in Nederland komt deze steeds vaker voor. Met full lips heb je altijd mooie volle gekleurde lippen, alsof je een lipstick op hebt.
Met in geschaduwde lippen komt je lipliner minder hard over en kun je mooie correcties uitvoeren.

Candy Lips en Barbie Lips

Deze variant van full lips is erg in opkomst. Bij Candy Lips ook wel high volume lips genoemd, werk je met meerdere kleuren. De buitenkant van de mond is donkerder en naar het midden van de lippen toe wordt de kleur steeds lichter. Hierdoor lijken de lippen voller en ziet er bovendien natuurlijk uit.

Bij Barbie lips of flora lips is het net andersom. Het midden van de mond is donker en naar buiten toe wordt het steeds lichter. Hierdoor lijk je jonger.

Kleurenleer

Leer alles over kleuren en pigmenten. De juiste kleur bepaling is vaak het moeilijkste wat er is. Door deze masterclass leer je meer over de achtergrond hiervan en de kleurenleer. Hoe zijn pigmenten opgebouwd en wat doen ze in de huid. Tevens leer je kleuren mengen om zo tot de mooiste kleur voor de desbetreffende klant te komen.

Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je kunt voorkomen dat wenkbrauwen rood worden of eyeliners blauw. En mocht dit wel gebeurd zijn, hoe je dit kunt oplossen. Deze masterclass duurt een halve dag en is volledig theorie.

Pigment Removal en Correcties

Deze masterclass is speciaal voor de gevorderde pmu-specialist. Leer permanente make-up te verwijderen met een speciale vloeistof, zonder schadelijke gevolgen voor de huid. Komt een klant bij je met verkeerd geplaatste pmu, een verkeerde vorm of een verkeerde kleur, dan kunnen we dit verwijderen. Dit kan zowel met pas gezette permanente make-up alsook permanente make-up die al jaren oud is.

Soms is het niet noodzakelijk om eerste de oude pmu te verwijderen, maar is het ook op te lossen met een kleine aanpassing. Ook dat leer je in deze masterclass.

Meer informatie

Masterclasses zijn te volgen vanaf € 349,-

Heb jij interesse in een opleiding permanente make-up en wil je graag meer informatie?
Neem dan gratis en vrijblijvend contact met me op.

Hieronder kan je gratis onze opleidingsbrochure downloaden.

Meer informatie ontvangen