Time to control your.. hals & decolleté. Deze huidwens komen we steeds vaker tegen in de salon. Deze prachtige
hals en decolleté behandeling is jouw nieuwe verleiding. De natuurlijke mini face lift voor hals en decolleté. De combinatie van Cenzaa fruitzuren en de intensieve Bindweefselmassage zorgen voor strakke contouren en geven een liftend
effect.

Bindweefselmassage en fruitzuren

Met de Firming & Repair behandeling worden hals en decolleté flink verstevigd en geremodelleerd. Door middel van intensieve overgangstechnieken wordt de huid flink ‘geboost’. De Cenzaa Bindweefselmassage is de manier om ‘ouder’ worden te vertragen. De huid wordt op natuurlijke wijze gelift. Door het stimuleren van bindweefsel houden we onze huid in optimale conditie! De Fruitzuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en rimpels verminderen.

Firming & Repair 30 minuten

De Firming & Repair behandeling van 30 minuten bestaat uit:

  • Reiniging hals en decolleté
  • Shocktherapy met werkstoffen
  • Fruitzuurpeeling
  • Bindweefselmassage van hals en decolleté
  • AHA Contouring Masq op hals en decolleté
  • Afsluitende hals en decolleté verzorging

Firming & Repair kuur

De Firming & Repair geeft het meest resultaat als kuur voor huidversteviging van hals en decolleté. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen.

Een Firming & Repair kuur bestaat uit 4 behandelingen van 30 minuten. De behandelingen vinden tweewekelijks plaats. Bij de kuur krijg je een gratis Microdermabrasion Polish cadeau.

Upgrade je gezichtsbehandeling

De Firming & Repair behandeling kan tijdens iedere gezichtsbehandeling als extra upgrade erbij genomen worden.