SkinDNA™ is dé revolutionaire en de enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering welke, op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

De wetenschap van een gezonde huid

De SkinDNA™-test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Stevigheid & elasticiteit
 • Rimpelvorming
 • UV-schade & pigmentatie
 • Vrije radicalen schade
 • Gevoeligheid & ontstekingen

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een op de wetenschap gebaseerd persoonlijk rapport, waarin je wordt meegenomen in jouw risico’s op versnelde huidveroudering. Geen ‘one-size-fits-all’ oplossing, maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssupplementen en cosmetische behandelingen.

Wat kun je met SkinDNA™?

Jouw persoonlijke SkinDNA™ resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine te creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kun je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst.

Op basis van de uitslag van jouw SkinDNA® rapport kun je samen met mij een behandelplan opstellen.

Waarom SkinDNA™?

 • Wordt jij overweldigd door alle tegenstrijdige adviezen over wat het beste is voor de gezondheid en de toekomst van je huid?
 • Heb jij motivatie nodig om de gezondheid en de kwaliteit van jouw huid op de lange termijn te behouden?
 • Wil je doelgericht concentreren op de onderdelen waar jouw huid genetisch verzwakt is en ondersteuning nodig heeft?

Dan is de SkinDNA™ Genetic Test echt iets voor jou!

Wat is jouw DNA-score?

Doe vandaag nog jouw DNA test in 10 seconden!

 1. Verzamel: veeg eenvoudig de binnenkant van je wang af en verstuur jouw DNA-monster voor verwerking in ons laboratorium.
 2. Onthul: ontvang je gepersonaliseerde SkinDNA-rapport en ontdek wat je DNA over jouw huid onthult.
 3. Ontdek: start met gebruik van wetenschappelijk geselecteerde aanbevelingen voor huidverzorgingsingrediënten op basis van jouw SkinDNA-resultaat.