Iedereen heeft wel ergens op zijn lichaam van die plekjes waar die graag vanaf wilt. Dat noemen we huidoneffenheden, de huid is niet mooi egaal, maar er zit een plekje op of in de huid, en dat willen we niet.

Nu is het mogelijk om van deze plekjes af te komen. Diverse oneffenheden kan ik behandelen met de blend techniek. Hiermee worden de oneffenheden verwijdert met een direct en blijvend resultaat. Geen enkele andere techniek kan dat evenaren.

Couperose
Couperose zijn ontsierende adertjes op de wangen, wat het gezicht al snel een rood aanzien geven. Deze adertjes kunnen met de blendtechniek gecoaguleerd worden, waarbij ze direct verdwijnen. Deze behandeling kan echter alleen uitgevoerd worden wanneer de buitentemperatuur juist is. Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden bij temperaturen beneden de 6°C of boven de 22°C. Dit zal namelijk de vaatjes gelijk weer doen openbarsten.

 

Spidernaevi
Spidernaevi lijkt op couperose. Het gaat hier ook om adertjes. Maar vanuit een centraal puntje lopen diverse adertjes naar buiten, zoals bij een spinnetje. Deze kunnen op het hele lichaam voorkomen. Ook deze kunnen worden gecoaguleerd. Deze behandeling kan echter alleen uitgevoerd worden wanneer de buitentemperatuur juist is. Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden bij temperaturen beneden de 6°C of boven de 22°C. Dit zal namelijk de vaatjes gelijk weer doen openbarsten.

 

Bloedblaartjes
Rode puntjes/cirkels op de huid. Deze komen vaak met meerdere tegelijk voor op het gehele lichaam. Zijn heel mooi te verwijderen. En ook hier weer met een direct zichtbaar resultaat.

 

Pigmentvlekken
Vaak door ouderdom of zonschade ontstaan, en dan vooral op de plekken die aan de zon worden blootgesteld. De pigmentvlekken zijn heel mooi van de huid te scheiden en zo dus te verwijderen. Met een echt mooi resultaat.

 

Gerstekorrels

Één gerstekorreltje kan niet zo’n kwaad en is makkelijk te verwijderen. Een ander verhaal wordt het als het hele gezicht onder zit met gerstekorrels, vaak rondom de ogen. Deze zijn nu juist weer met de blendtechniek heel makkelijk te verwijderen.

 

Fibroompjes
Fibroompjes of steelwratjes komen vaak voor op het lichaam, bijvoorbeeld in de nek, onder de oksels of onder de borsten. Het zijn kleine aangroeisels van de huid. Deze kunnen verwijderd worden met de blendtechniek, zonder dat ze terug komen groeien. Dit krijgt zelfs de huisarts niet voor elkaar, maar met de speciale blendtechniek kan dit wel.

De behandeling
Voordat er met de behandeling wordt gestart wordt er altijd eerst een uitgebreid advies en informatiegesprek gehouden. Om te kijken hoe ik je kan helpen bij het verwijderen van deze huidoneffenheden. Eventueel aansluitend kan de behandeling plaatsvinden. Maar de behandeling kan nooit starten zonder uitgebreid advies vooraf.

Nabehandeling
Na de behandeling moet je met een aantal dingen rekening houden, want op de plekken die behandeld zijn zullen korstjes verschijnen.

 • Wassen met lauw water over de behandelde locatie.
 • Tot de korstjes weg zijn:
 • Ochtend en avond: aanbrengen van de alcohol
 • Vooral niet aan krabben.
 • Geen crèmes of make-up op de behandelde gebieden.
 • Huid met rust laten
 • Geen zonnebank
 • Geen sauna
 • Niet zwemmen
 • Voorzichtig met temperatuur wisselingen
 • Als de korstjes weg zijn beginnen met een vaatwand verstevigende verzorgingscrème (bij couperose)