Deze upgrades geven je de kans om jouw gezichtsbehandeling naar een nog hoger level te tillen, met nog meer resultaat! Deze zijn alleen als upgrade bij te boeken bij een gezichtsbehandeling.

HYALURON THERAPY € 7,95
Hyaluron Therapy bestaat uit zuivere Hyaluron. Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Hyaluron Therapy zorgt dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd.

 • Onmiddellijk zichtbaar resultaat
 • Herstelt direct het vochtgehalte in de huid
 • Geeft extra stevigheid aan de huid
 • Versterkt het bindweefsel van onze huid
 • De huid krijgt haar natuurlijke elasticiteit terug
 • De rimpels in de huid vervagen
 • Hele fijne rimpels verdwijnen
 • Zorgt voor vitaliteit en een vochtboost

 

INTENSE FIRMING AMPUL € 8,50
Het Intense Firming ampul op basis van Hibiscin is de ideale vervanging voor ingrijpende Botox injecties.

 

TIMELESS CAVIAR AMPUL € 8,50
Het Timeless Caviar ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen die vrijwel gelijk zijn aan de vitaliserende eigenschappen in een jeugdige huid. Timeless Caviar ampullen zijn met name ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is.

 

ACNE & CLEARIFY AMPUL € 8,50
Het Acne & Clearify ampul op basis van Purivon zorgt voor een schone, zuivere huid.

 

ROSACEA & COUPEROSE AMPUL € 8,50
Het Rosacea & Couperose ampul bevat een hoge dosis Relavitin. Relavitin is de perfecte werkstof voor probleemhuiden, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid, roodheid en ontstekingen worden sterk verminderd.

 

WHITENING & BRIGHTENING AMPUL € 8,50
Het Whitening & Brightening ampul heft een zeer doeltreffende werking en is perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes, voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen.

 

ADVANCED MODELAGE MASQ € 25,-
Voor een gladde, stevige en elastische huid!
Een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker. Tijdens de inwerktijd bereikt het modelage masker een temperatuur van ongeveer 42 graden waardoor de huidtemperatuur warmer wordt. De poriën van de huid openen zich waardoor intensieve werkstoffen beter worden opgenomen. Het geeft de huid een gladde, stevige en elastische huid.

Effecten van Advanced Modelage

 • Brengt werkstoffen doelgericht dieper in de huid. Het masker functioneert als katalysator.
 • De warmte die door het masker wordt overgedragen op de huid, normaliseert de zweet- en talgklierfunctie.
 • Het warmer worden van de huid stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor optimale opname van de werkstoffen.
 • Tevens wordt de lymfecirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
 • Door de warmteafgifte van het masker ontstaat er een betere celstofwisseling.
 • De huid is in staat het vocht beter te binden en het masker heeft een gladde, stevige elastische huid tot gevolg.

DECOLLETÉ AHA CONTOURING MASQ € 25,-

NUTRI CARE VITAMIN GOLD MASQ € 25,-

PEEL OFF MASQ € 25,-

BOTULINE BEAUTY THERAPY € 25,-
Dit bijzondere gelaatsmasker bestrijdt rimpels op aanzienlijke wijze. Het Botuline eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker, jonger en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid weer optimaal te hydrateren.

 • Bestrijdt rimpels
 • Ontspant expressielijntjes
 • Jonge en frisse uitstraling

 

BOTULINE LOOK THERAPY € 10,-
Dit speciale oogcontour masker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen. Het Botuline eiwit voorkomt het samentrekken van oogrimpels. Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. Laat je ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere therapeutische ervaring!

 • Ontspant expressielijntjes
 • Gaat tekenen van veroudering tegen
 • Speciaal voor de huid rondom de ogen

 

CELLULAIR EYE PADS € 15,-

DERMAPEEL FRUITZUREN € 24,95
Fruitzuren zijn natuurlijk voorkomende bestanddelen, welke al eeuwen gebruikt worden om de huid er beter uit te laten zien. Er zijn verschillende soorten fruitzuren zoals AHA’s & BHA’s. Deze fruitzuren zijn een doeltreffend en fantastisch wapen tegen huidveroudering.

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen door in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), amandelzuur of salicylzuur.

 

BINDWEEFSELMASSAGE € 24,95
Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen.