Proefmake-up voor Bruidjes

Op je mooiste dag wil je natuurlijk schitteren en in het stralende middelpunt staan. Graag help ik je daarbij. Maar wil je niet gelijk de beslissing maken, dan kan je bij mij vrijblijvend een proefmake-up laten aanbrengen. Mocht je dat goed bevallen, dan kan je altijd nog de beslissing maken of ik de bruidsmake-up bij je mag verzorgen. Ik zorg er in ieder geval voor dat de make-up de hele dag blijft zitten.

Bruidsmake-up (incl. proefmake-up)

Op je mooiste dag wil je natuurlijk schitteren en in het stralende middelpunt staan. Graag help ik je daarbij. Ik zorg er in ieder geval voor dat de make-up de hele dag blijft zitten. Op de grote dag zelf kom ik naar je toe. Je huid wordt eerst goed gereinigd en verzorgd. Je krijgt een speciale make-up ampul, dat je huid doet stralen en ervoor zorgt dat de make-up goed blijft zitten. Daarna wordt de make-up aangebracht. Dit gebeurt op een professionele wijze met professionele producten. De producten zijn lang houdbaar. Je bent dus gegarandeerd verzekerd van een stralende dag.

Bruidsarrangement

Natuurlijk wil je meer dan alleen een mooie make-up op de grote dag. In overleg kan ik speciaal op maat een arrangement samenstellen. Te denken valt aan een gezichtsbehandeling om je huid op te knappen, epileren, benen, bikinilijn en oksels harsen, een massage om alle stress te vergeten of een gezichtsbehandeling voor je aanstaande man, zodat ook hij kan stralen. De prijs wordt in overleg bepaald.

 

Enkele reacties van bruidjes:

Nog bedankt voor de goede service en de mooie make-up! Ik zal je nog wat foto’s sturen.

We hebben een schitterende dag beleeft. Bedankt voor de make-up en de fles wijn. De make-up is de hele dag goed gebleven. Erg bedankt!

Ik heb veel complimentjes gekregen over mijn make-up.

Ik heb echt veel complimenten gehad op de dag over mijn make-up! Het is de hele dag goed blijven zitten, ik was echt super tevreden.