lm-25

Proefmake-up voor Bruidjes

Op uw mooiste dag wilt u natuurlijk schitteren en in het stralende middelpunt staan. Graag help ik u daarbij. Maar wilt u niet gelijk de beslissing maken, dan kunt u bij mij vrijblijvend een proefmake-up laten aanbrengen. Mocht u dat goed bevallen, dan kunt u altijd nog de beslissing maken of ik de bruidsmake-up bij u mag verzorgen. Ik zorg er in ieder geval voor dat de make-up de hele dag blijft zitten.

Bruidsmake-up (incl. proefmake-up)

Op uw mooiste dag wilt u natuurlijk schitteren en in het stralende middelpunt staan. Graag help ik u daarbij. Ik zorg er in ieder geval voor dat de make-up de hele dag blijft zitten. Op de grote dag zelf kom ik naar u toe. Uw huid wordt eerst goed gereinigd en verzorgd. U krijgt een speciale make-up ampul, dat uw huid doet stralen en ervoor zorgt dat de make-up goed blijft zitten. Daarna wordt de make-up aangebracht. Dit gebeurt op een professionele wijze met professionele producten. De producten zijn lang houdbaar. U bent dus gegarandeerd verzekerd van een stralende dag.

Bruidsarrangement

Natuurlijk wilt u meer dan alleen een mooie make-up op de grote dag. In overleg kunt u een arrangement samenstellen. Te denken valt aan een gezichtsbehandeling om uw huid op te knappen, epileren, benen, bikinilijn en oksels harsen, pedicure, gelnagels op de tenen, een massage om alle stress te vergeten of een gezichtsbehandeling voor uw aanstaande man, zodat ook hij kan stralen. De prijs wordt in overleg bepaald.

Hairstyling

Het een kan niet zonder het ander. Om een compleet plaatje te krijgen horen visagie en hairstyling bij elkaar.
Met haar is veel mogelijk:

  • Opsteken
  • Vlechten
  • Krullen
  • Steilen
  • etc.

Enkele reacties van bruidjes:

Nog bedankt voor de goede service en de mooie make-up! Ik zal je nog wat foto’s sturen.

We hebben een schitterende dag beleeft. Bedankt voor de make-up en de fles wijn. De make-up is de hele dag goed gebleven. Erg bedankt!

Ik heb veel complimentjes gekregen over mijn make-up.

Ik heb echt veel complimenten gehad op de dag over mijn make-up! Het is de hele dag goed blijven zitten, ik was echt super tevreden.

cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bgn_logo_rgb-2