Acne is een grote ergenis en moeilijk te verbloemen. Een echt huidprobleem waarbij het belangrijk is om naar de bron van het probleem te kijken. Acne is een signaal dat het lichaam afgeeft, er is een onbalans. Wat veroorzaakt het ontstaan van acne (onreinheden, roodheid, pukkels en zelfs ontstekingen)?

Deze aandoening wordt gekenmerkt door een verhoogde talgproductie vermengd met schilfers of schubjes. Door een storing in de vereelting en de hoge talgafscheiding wordt de afvoer van talg belemmerd, raken de talgklieren verstopt en ontstaan onreinheden.

Acne verminderen

Zaak is dus om de talgproductie te verlagen. In de praktijk wordt met succes natrium phosphoricum (celzout nr. 9) ingezet. Dit mineraal heeft namelijk een regulerende invloed op de talgproductie.

Bij jongeren, tijdens de puberteit, is naast extra hormoon activiteit ook het overmatig gebruik van zoetwaren, melkproducten en gefrituurde producten schuld aan huidonzuiverheden.

Wonderlijke resultaten zijn dan vaak te behalen met reinigen, verzorgen en simpele aanpassingen aan hun eetgewoonte. Toch dient Acne meer dan serieus te worden genomen want…

“Acne is de nummer 1 oorzaak van onzekerheid en schaamte tijdens en na de pubertijd”

Dokters schrijven vaak medicijnen voor bij mensen met acne. Maar werken deze medicijnen wel? En is dit wel goed voor je lichaam?

Ik wil je toch wijzen op de extreme gevaren van deze onderdrukkende medicatie. Er is een oudere methode die wel afdoende is. Bij Nancy’s BeautySalon weten wij dat een gepast eetschema zeker helpt bij het verminderen van acne.

Stel met mij een speciaal voedings- en thuisbehandelings-schema samen en zie hoe uw huid gegarandeerd verbeterd! Zo is wel degelijk acne verminderen mogelijk.

Hydrateren

Hydratatie is heel erg belangrijk voor elk huidtype maar zeker ook voor een acne huid. Deze blijkt namelijk vaak vochtarm te zijn. Veel acne producten die acne verminderenop de markt te koop zijn werken uitdrogend. Hiermee hopen ze dat de talgproductie zal verminderen. Dit resultaat is echter maar heel tijdelijk en verergert het probleem op de lange termijn.

Een vochttekort stimuleert de talgklieren alleen maar om nog meer talg aan te maken in een poging de huid soepel en elastisch te houden. Het is daarom goed om de acne huid een goede hydraterende “boost te geven”.

Naast het hydrateren van de huid bevatten de producten van Osaìne werkstoffen die de huid herstellen en bacteriën doden. De huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en de zon.

Het ideale product van Osaìne om je huid een boost te geven is de Corail Idramask. Deze heeft een diep absorberend vermogen en hydrateert daardoor zeer intensief, voedt en herstelt de zachtheid en de veerkracht van de huid. Het stimuleert de vorming van collageen en biedt de huid onmiddelijke frisheid om een stralend uitziende huid te krijgen.

Gebruik dit masker 1 maal per week en laat deze gedurende 10 minuten goed inwerken. Het actieve zeewater bestanddeel, dat zorgt voor het aanvullen van de Mineralen Zouten en Oligo elementen in de huid, heeft een direct ioniserend en anti allergisch effect.

In de zomer als je huid vaak bloot wordt gesteld aan de zon, kun je dit masker ook als nachtcrème gebruiken!

Corail Idramask, ideaal product om uitdroging van de huid door de zon te herstellen!

Mythes over zonnen

1. Hoe hoger, hoe beter!
We beschermen ons steeds vaker en beter tegen UV-stralen en gebruiken de daarbij horende hogere filters. Als we hogere filters gebruiken, dan is dat beter, toch? Nee, helaas is dat niet zo. Uit onderzoek is gebleken dat met het gebruik van factor 50 het aantal kankergevallen niet daalt. Daarom bestaat er ook de twijfel over het nut van factor 50. De beschermingswaarde van een zonnecrème kan je als volgt berekenen: je deelt 100 door de aangegeven factor om het percentage te kennen van de UV-stralen die er toch nog doorkomen. Een factor 50 houdt dus 98% van de UV-stralen tegen. In verhouding niet zo gek veel meer dan een factor 20, die 95% blokkee

rt. Een (vele male duurdere) factor 50 is dus helemaal niet nodig.

2. Acne verminderen door de zon.
Het verhaal gaat rond dat acne afneemt door de positieve werking van de zon op de huid. Helaas is ook dit een mythe, de zon is nooit goed voor de huid (m.u.v. enkele huidziekten en de aanmaak van vitamine D). De huid droogt uit en heeft als tegenreactie het aanmaken van extra huidvet. Daardoor wordt de huid vetter en krijgen bacteriën een kans.

3. Smeren is de enige manier om te beschermen tegen de zon.
Anti-oxidanten zijn stoffen die vrije radicalen neutraliseren zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de cellen (zonneschade bijvoorbeeld). Je vindt hen onder meer in huidverzorging. Ook bevatten bepaalde voedingsmiddelen een bron van anti-oxidanten, zoals: groene thee, tomaten en fruit als bessen, appels, aardbeien en watermeloen.

Aanbieding

Lamimask en 2x Lamiphial t.w.v. € 46,10 nu voor slechts € 27,50

Lamicontrol en 1x Lamiphial t.w.v. € 51,00 nu voor slechts € 27,50

Lamiphial zeer krachtig in strijd tegen ontstekingen. Nu ook voor thuis!

Aanbieding geldig van 5 mei t/m 16 juni 2014

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer