Advanced Skincare

Wanna be a VIP?

Maak kennis met de behandeling van Cenzaa met deze speciale kennismakingsbehandeling. Bij deze behandeling krijg je gelijk een Skincare Box met 7 Cenzaa producten t.w.v. € 67,- cadeau!
Deze behandeling met gratis Skincare Box kost € 69,-

Wrinkle Filler met gratis Parfum en Magazine cadeau

Bij aankoop van een Cenzaa Wrinkle Filler t.w.v. € 69,95 ontvang je een van de onderstaande Cenzaa 15 ml Parfum t.w.v. € 29,95 en een Global Cocooning Magazine cadeau.

Wrinkle Filler is een revolutionaire rimpelvuller die er in een oogwenk voor zorgt dat grove poriën, lijntjes en rimpels worden verzacht en gemaskeerd; een jeugdig uitziende huid met een poederachtige, matte finish is het resultaat! Door een eenvoudige touch up verdwijnen rimpeltjes en fijne lijntjes als sneeuw voor de zon. Het resultaat; een egale en zijdezachte huid.

Zolang de voorraad strekt.

 

Speciaal voor Vaderdag

Ontvang 15% korting op een Cenzaa Eau de Parfum for Men t.w.v. € 59,95 en een miniatuur Eau de

Parfum for Men cadeau.

REFLECTION EAU DE PARFUM
Cenzaa stelt haar signature fragrance for men voor: Reflection. Een diepe gepassioneerde geur gecreëerd om alle aspecten van de Cenzaa man vast te leggen. De parfum die bij u past. Verrassend bij de eerste adem, verslavend na enige momenten.

DIVERSION EAU DE PARFUM
Maak een statement met de signature scent die u kracht geeft. Gedurfd? Mogelijk. Verslavend? Zeker! Diversion geeft u elke dag de zelfverzekerdheid die u nodig heeft, de indruk die u wil achterlaten en de stijl die nooit meer doet vergeten.

Zolang de voorraad strekt.

The Fragrance Collection ideaal voor Moederdag

Bij aankoop van de Cenzaa The Fragrance Collection t.w.v. € 79,95 ontvang je een Cenzaa Touch Up toilettas t.w.v. € 9,95 cadeau.

Cenzaa brengt u met The Fragrance Collection de meest luxe geurbeleving. Express your mood everyday: een geurenpalet van drie vrouwelijke parfums laat u meevoeren naar compleet verschillende werelden. Ontwikkeld voor elke vrouw die zich laat verleiden door intense geuren en zich laat prikkelen door de mooiste momenten.

Inhoud Box:
1x GRANDE ALLURE N°5 15 ml
1x NWYRK GLAMOROUS 5TH AVENUE 15 ml
1x COCOOON eau de parfum 15 ml

GRANDE ALLURE N°5
Adem de onweerstaanbare verleiding in van de spraakmakende metamorfose van de Grande Allure N°5. Voor de eigentijdse vrouw van nu die de essentie van vrijheid viert met elegantie en droomt van een intense ervaring vol passie.

NWYRK GLAMOROUS 5TH AVENUE
Tijdloos chique, zwoele en elegante eau de parfum met een vleugje subtiele verleiding; met deze stijlvolle geur maakt u een onweerstaanbare entree! Waan u in glamorous New York en laat u betoveren door het mysterie van Eau de NWYRK.

COCOOON EAU DE PARFUM
De verleidelijke Cocooon eau de parfum laat u aantrekkelijk voelen tijdens zwoele zomeravonden en verre reizen. Verlies uzelf in het avontuur op de mooiste plekken door de Oosterse en Afrikaanse geuren die samenkomen als een ware godin.

Zolang de voorraad strekt.

cenzaa-logo-wit
partner-logo01
provoet-klein-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
bgn_logo_rgb-2