Warmte, UV-straling, wind, vochtigheid, sneeuw. Dit zijn de weersinvloeden waar je huid door het gehele jaar mee te maken krijgt. Wanneer we zonder zonbescherming naar buiten gaan, heb je kans op rimpels, vlekjes, pigmentvlekken en misschien op den duur ook wel huidkanker. Dit gaan we voorkomen! Gebruik dit optimale huidverzorgingsplan en jij zit (bruin) gebakken.

Afhankelijk van je huidtype kan het zijn dat je een voedende, verstevigende, corrigerende of beschermende crème nodig hebt. Nancy, onze Cenzaa Huidexpert adviseert je graag bij welke producten jouw huid baat heeft.

1 Reinig je huid

Neem ‘s ochtends een snelle douche en reinig je huid met een milde reiniger zoals de Velvet Creamy Milk of de Global Cocooning Daily DNA Cleanser. Herstel daarna de PH-waarde van de huid met de Velvet Mist.

2 Hydrateer en smeer

Je huid heeft dagelijks veel te verduren. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van werkstoffen die de huid ondersteunen en beschermen tegen UV-straling en invloeden van buitenaf.

3 Zonbescherming

Breng tenminste 30 minuten voordat je de zon in gaat de Advanced Sun SPF 50, de Global Cocooning Smart Sun Control of de Facial Protection met High of Medium Care aan op je huid. Breng de zonbescherming na 2 uur opnieuw aan.

4 Scrubben maar

Regelmatig licht scrubben is een must. Vooral in de zomer wordt de huid onder invloed van de zon voorzien van dode huidcellen. Dit kan zorgen voor een grauwe tint. Verwijder 2 keer per week deze dode huidcellen met de Global Cocooning Soft Sugar Scrub * voor je body of de Crystal Orange Cleanser voor je gezicht.

Gebruik deze *crème ook voor je hals en decolleté, dit zorgt voor een verjongende uitstraling!

5 Gezichtsmasker

Vergeet niet voordat je naar bed gaat de huid te reinigen en te hydrateren. Gebruik 1 à 2 keer per week het Cenzaa Intense Masq, afgestemd op je huidtype.

6 Boek een behandeling bij onze Cenzaa Huidexpert

Zorg dat je voorbereid de zon in gaat en boek een behandeling voor een stralende en gezonde huid.

Nancy helpt je graag met het bereiken van optimaal resultaat voor je huid. Daarbij staat jouw huid altijd centraal. Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij Derma Clinic Vlodrop. Je huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

De 4 gevaren van zonschade aan je huid

Een mooi gebruind huidje straalt gezondheid uit. Maar wist je dat bruin worden het...

Lees meer

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Waarom is zonlicht niet altijd slecht?

Momenteel staat in de medische wereld de invloed van de zon ter discussie. Enerzijds...

Lees meer