vrouw_rozenJaarlijks organiseert Stichting Viva la Donna op 29 mei de Viva la Donna Day. Deze verwendag is een ode aan alle vrouwen die getroffen zijn door kanker. Honderden schoonheidssalons en wellnessinstituten openen op of rond 29 mei belangeloos hun deuren voor deze vrouwen en bieden ze een gratis verwenbehandeling aan. Zo’n behandeling kan variëren van een gezichtsbehandeling tot een yogales en van een massage tot een kleurenanalyse. Vrouwen die kanker hebben (gehad) komen door een verwenbehandeling tot rust, wat zorgt voor een positief gevoel. En dat is het doel van Stichting Viva la Donna: vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen!

Waarom de Viva la Donna Day?
Wanneer iemand de diagnose kanker krijgt, staat het leven op z’n kop. Naast de emoties die bij zo’n moeilijke periode komen kijken, moeten veel vrouwen zich ook nog eens bezighouden met een baan, het huishouden en zorg voor de kinderen. Ook zaken als de WIA, zorgverzekering en re-integratie vragen de aandacht. ‘Gewoon doorgaan’ is dan ook een veel gehoorde kreet. Daarbij willen vrouwen er niet ziek uit zien, maar zijn vaak niet in de gelegenheid om zichzelf een moment van ontspanning cadeau te doen.

Voor al deze dappere vrouwen heeft lotgenote Corinne de Haas in 2005 Stichting Viva la Donna opgericht en sindsdien is de verwendag op 29 mei – de dag waarop haar moeder aan kanker overleed – een feit. Viva la Donna Day is geen luxe, maar een broodnodige vorm van nazorg na de diagnose kanker. De verwenbehandelingen zorgen voor kracht en positiviteit, waardoor vrouwen zich ook tijdens of na zo’n moeilijke periode beter gaan voelen.

Voor lotgenoten: een afspraak voor een gratis verwenbehandeling maken
Ben je of ken je iemand die getroffen is door kanker? Dan mag je voor jezelf of iemand anders een afspraak maken voor een gratis verwenbehanding op Viva la Donna Day. Ook Nancy’s BeautySalon te Vlodrop werkt hier graag aan mee. Vanaf het bestaan van Nancy’s BeautySalon in 2007 heeft Nancy zich ook hier voor ingezet. Graag verwen ik deze vrouwen op woensdag 29 mei 2013 met een gratis gezichtsbehandeling. Vanaf 1 mei kun je contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60